Корм для хомʼяків Vitakraft Emotion Beauty 600г. - 600 (г)

Код товару: 251833003
Корм для хомʼяків Vitakraft Emotion Beauty 600г. - 600 (г)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Vitakraft VitakraftВиробник

Корм для хомʼяків Vitakraft Emotion Beauty 600гр

Корм для хомʼяків на всіх стадіях життя. Склад корму підібраний спеціально для цього виду тварин і містить цінні злаки, корисні овочі та хрусткі горіхи, а також креветки, як джерело тваринного білка. Корисні масла, що входять до складу, посприяють блиску вовни і здоровʼю шкіри. Всі інгредієнти невеликі за розміром і просто засвоюються гризунами. Без додавання цукру, штучних барвників та консервантів. Смачна та поживна суміш в упаковці, що зберігає аромат та свіжість корму.

Як і інші продукти серії Emotion Beauty Selection, корм містить унікальний TriVita-Complex: докозагексаєнова кислота з морських водоростей є однією з найважливіших та незамінних біологічно активних омега-3 жирних кислот, необхідних для серцевої діяльності, мозку та імунної системи. Пребіотик інулін забезпечує здорову мікрофлору кишечника та сприяє оптимальному травленню. Збалансоване співвідношення незамінних амінокислот гарантує високу біологічну цінність.

  • Шкіра та вовна: корисні олії сприяють здоровʼю шкіри та вовни.
  • Зуби: багатий на клітковину склад підтримує необхідний для зубів процес сточування.
  • Вітаміни: з життєво важливими вітамінами, мінералами та мікроелементами для оптимального догляду, зокрема додатковою дозою вітаміну С.
  • Анти-запах: спеціальна комбінація з 3-х натуральних інгредієнтів повʼязує неприємні запахи та зменшує їхнє утворення.

склад: Продукти рослинного походження, Злаки 32%, Овочі 19,9%, Горіхи 3,5%, Інулін 2,1%, Насіння, Олії та жири 1,1%, фрукти, волошки, ракоподібні (креветки сушені 1%), молоко та молочні продукти, мінерали, Рослинні екстракти білка, морські водорості, екстракт юкки Шідігера, ДГК 0,06%, Сира клітковина 12,0%.

Добавки на 1 кг:3a672a, вітамін А 9601 МО, E671, вітамін D3 642 МО, Е8, селен 0,26 мг, Е1, залізо 100,09 мг, 3b202, йод 0,34 мг, Е4, мідь 8,97 мг, E5, марганець 4 39 мг, 3b603, цинк 47,62 мг.

Рекомендації щодо годування: У день близько 15 г + сіно + питна вода

Смачні овочі та арахіс багаті на білок і в поєднанні з іншими поживними інгредієнтами мають позитивний вплив на вихованця. Спеціальні компоненти запобігають виникненню неприємного запаху.

Містить унікальний Tri-Vita-Complex: пребіотик інулін для здоровʼя кишкової мікрофлори, правильний баланс амінокислот, що збільшують харчову цінність продукту та ДГК (докозагексаєнова кислота) – найбільш цінна ПНЖК класу Омега-3, важлива для функції серця, мозку та імунної системи.

Залишити відгук проКорм для хомʼяків Vitakraft Emotion Beauty 600г. - 600 (г)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки