Кондиціонер, що відновлює, Artero Keratin Vital, для собак і кішок, з кератином - 100 (мл) (H672)

Код товару: 253367003
Кондиціонер, що відновлює, Artero Keratin Vital, для собак і кішок, з кератином - 100 (мл) (H672)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Artero ArteroВиробник

Artero Keratin Vital – концентрований кондиціонер для собак та котів, який інтенсивно відновлює природну м'якість, легкість та блиск усіх типів вовни, надаючи шовковистості та доглянутого вигляду. Завдяки кератину – натуральному компоненту, що є основним елементом у будові волосся – кондиціонер регенерує та зміцнює структуру волосся, відновлюючи пошкоджену шерсть. Сприяє випрямленню, захисту, а також стимулюванню здорового зростання вовни. Провітамін В5 надає шерсті сяючий, гарний та здоровий вигляд.

Кондиціонер чудово підходить для тварин з довгою шерстю.

Не містить ПАР та інших хімічних елементів. Складається лише з натуральних інгредієнтів. Може застосовуватись як професіоналами, так і власниками тварин.

Спосіб застосування:

Використання як відновлювальний засіб без змивання: після миття шерсті шампунем невелику кількість кондиціонера змішати з теплою водою в спрей-пляшці, потім рівномірно розпорошити засіб на шерсть. не змивати. Висушити тварину як завжди. Такий спосіб застосування забезпечує термозахист, а також дозволяє легко укласти неслухняну вовну.

Використання як маска-кондиціонер: Змішати 1 частину кондиціонера з 2 частинами гарячої води і нанести на вологу, вимиту шампунем шерсть. Потім акуратно розчешіть і залиште на 20 хвилин. Промити теплою водою та висушити.

Використання як пом'якшувальний бальзам: після миття шампунем змішати 1 частину кондиціонера з 5 частинами гарячої води. Отриманий розчин рівномірно нанести на вологу шерсть тварини. Відмінно вичісати, змити теплою водою та висушити.

Залишити відгук проКондиціонер, що відновлює, Artero Keratin Vital, для собак і кішок, з кератином - 100 (мл) (H672)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки