Kaytee Timothy Hay Кейт ТІМОТІ ХЕЙ Тимофіївка сіно корм для гризунів 0.68 кг (00811)

Код товару: 250923103
Kaytee Timothy Hay Кейт ТІМОТІ ХЕЙ Тимофіївка сіно корм для гризунів 0.68 кг (00811)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

KayteeВиробник

Високоякісне сіно є невід'ємною складовою правильного і здорового раціону травоїдного гризуна і кролика.

Сіно тимофіївки (Timothy Hay) є визнаним "золотим стандартом" сіна в світі, так як це відмінний джерело клітковини, і в ньому дотримано баланс всіх речовин і мінералів, на відміну від більшості інших видів сіна і трав.

Фахівці Kaytee розуміють, наскільки здоров'я вашого маленького вихованця важливо для вас.

Тому трави для виготовлення високоякісного сіна КЕЙТІ вирощуються в природних умовах на сонце, що в кінцевому підсумку робить сіно більш екологічно чистим і більш якісним: >для виготовлення сіна Kaytee трава вирощується в ідеальному кліматі та екологічної середовищі, з урахуванням контролю вологості (шляхом іригації – додаткового зрошення землі); >урожай трав збирають у найбільш оптимальних умовах, листя і стебла відбираються вручну, визначеного розміру і в строгому співвідношенні для правильного травлення домашніх гризунів; >зберігається сіно в захищеному місці, яке забезпечує збереження всіх корисних якостей і чудовою поживної цінності сіна.

Сіно №1 Kaytee - преміум класу і допомагає природному процесу травлення дрібних тварин, таких як кролики, морські свинки, шиншили, піщанки та щури.

Сіно, багату клітковиною, є невід'ємною частиною щоденного раціону харчування травоїдного гризуна і кролика і забезпечує здоровий стан зубів і кишечника.

Шлунково-кишкові захворювання і захворювання зубів, викликані низьким споживанням клітковини, є однією з найбільш поширених проблем домашніх гризунів і кроликів.

Вчені з Дослідницького центру Kaytee Avian вивчили безліч доступних зразків трав і виявили чудові якості тимофіївки Timothy: >низкоэнергетическая трава з високим вмістом клітковини (більше, ніж у люцерни); >має низький рівень кальцію (майже на 1/3 менше, ніж у люцерни); >низький рівень білка (на 1/2 менше, ніж у люцерни).

Всі ці якості дозволяють давати тимофіївку гризунам і кроликам в необмеженій кількості, тобто тимофіївка може бути у вільному доступі, не турбуючись при цьому про проблеми сечовидільної системи або про ожиріння, що може статися, якщо на постійній основі пропонувати сіно люцерни або інших трав.

Сіно Kaytee ТІМОТІ ХЕЙ – це високоякісне сіно, без консервантів і добавок, яке забезпечує здорове травлення та сточування зубів вашого улюбленця – кроля, морської свинки, шиншили та інших дрібних тварин, для яких сіно є важливим елементом раціону.

Ідеально підходить для гризунів старше 7 місяців, дорослим, непродуктивним гризунам.

У кролика травний тракт є більш делікатним і чутливим, ніж у інших тварин.

Тому особливу користь для них представляє сіно з довгими волокнами.

Вони мають простий шлунок, а в кишечнику присутні бактерії і ферменти, які розщеплюють волокна в жирні кислоти – важливе джерело енергії.

Ця адаптація клітковини обов'язково повинна враховуватися в раціоні гризунів.

Кролики, як і багато інші дрібні тварини, мають вроджене прагнення до жування.

Давайте вашому маленькому улюбленцю сіно тимофіївки в необмеженій кількості і будьте впевнені в тому, що ви підтримуєте його загальне здоров'я і зуби, які ростуть постійно, сточуються належним чином.

Інші дрібні ссавці і птахи також можуть отримати вигоду з сіна тимофіївки - як джерело клітковини, матеріалу для гризіння, що перешкоджає утворенню грудок шерсті, а також в якості матеріалу для гніздування.

ВІДМІТНІ ПЕРЕВАГИ Kaytee Timothy Hay: >ТІЛЬКИ ОДИН ІНГРЕДІЄНТ – сіно тимофіївки (Timothy Hay), яке, на відміну від більшості інших видів сіна, збалансовано за змістом всіх компонентів.

>ЕКОЛОГІЧНИЙ ПРОДУКТ – траву тимофевку збирають з гірського басейну річки Коламбія.

>ПРАВИЛЬНЕ ТРАВЛЕННЯ - забезпечується великою кількістю натуральної клітковини тимофіївки.

75 % щоденного раціону травоїдних гризунів і кроликів має бути сіно.

>ЗДОРОВА СЕЧОВА СИСТЕМА – завдяки низькому вмісту в тимофіївці кальцію і білка, на відміну від сіна Люцерни та інших видів трав.

>КОНТРОЛЬ УТВОРЕННЯ ГРУДОК ШЕРСТІ – забезпечується довгими волокнами, суворим співвідношенням стебел і листя, які відбираються вручну.

>ЗДОРОВІ ЗУБИ – в процесі пережовування грубої клітковини відбувається сточування зубів, які постійно ростуть.

>ІДЕАЛЬНИЙ КОМПОНЕНТ щоденного раціону дорослих кроликів, морських свинок, шиншил та інших дрібних тварин, не турбуючись про зайву вагу і проблем зі здоров'ям.

>МАКСИМАЛЬНА ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ, аромат і збереження природного кольору трави досягається завдяки тому, що сіно ретельно захищають перед упаковкою. >Вирощено в США.

>НЕ СОДЕРЖИТ искусственных красителей, ароматизаторов и консервантов.

ПРИМЕЧАНИЯ: Погода, условия роста и время уборки травы каждый год разные, что может влиять на цвет и качество урожая. Условия хранения также могут влиять на цвет. Сено может иметь в упаковке красивый зеленый цвет.

Однако, если хранить сено в освещенном месте, оно станет коричневым.

Это совсем не означает, что оно потеряло свою питательную ценность.

Также возможно, что в упаковке может содержаться небольшой процент коричневатых листьев, что опять-таки не является необычным и не влияет на пищевую ценность сена.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ПЕРЕХОДУ НА НОВУ СІНО: 1-3 День - 75% старе сіно і 25% сіно КЕЙТІ. День 4-6 - 50% старе сіно і 50% сіно КЕЙТІ. День 7-10 - 25% старе сіно і 75% сіно КЕЙТІ. Розміри: 11,4 x 40,6 x 16,5 см Вага: 0,68 кг.

Залишити відгук проKaytee Timothy Hay Кейт ТІМОТІ ХЕЙ Тимофіївка сіно корм для гризунів 0.68 кг (00811)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки