Кавомашина Krups Evidence, 2.3л, зерно, автомат.капуч, LED-дисплей, авторецептів -15, сернор.керування, чорно-срібний (EA890D10)

Код товару: 246665503
Кавомашина Krups Evidence, 2.3л, зерно, автомат.капуч, LED-дисплей, авторецептів -15, сернор.керування, чорно-срібний (EA890D10)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Krups KrupsВиробник

Більше смаку у додатковій порції еспрессо
Улюблений напій стане більш насиченим із додатковою порцією еспресо. Ціла чашка енергії та неймовірного смаку! Або відрегулюйте міцність кави за допомогою спеціальної функції.

Інтуїтивне управління
Просте та інтуїтивно зрозуміле управління, яке дає повний контроль за процесом приготування завдяки сенсорній панелі OLED для смачної кави одним дотиком.

Простота використання
Абсолютно новий дизайн подарує незабутню перерву на каву завдяки великій місткості (резервуар для води об'ємом 2,3 л та відсік для зерен кави на 260 г), оптимальним пропорціям та ергономічному корпусу кавоварки.

Автоматичне очищення для довгого служіння
Завдяки функції автоматичного очищення парового сопла накип практично не утворюється, а вашій кавомашині потрібно менше догляду, і вона прослужить довше.

Технологія quattro force
Унікальна система KRUPS Quattro Force оптимізує кожен етап приготування кави від зерен до останньої краплі в чашці: помел на 20% швидше, ідеальне трамбування, оптимальний тиск при подачі води через каву та вдосконалена система очищення для довгої служби.

Залишити відгук проКавомашина Krups Evidence, 2.3л, зерно, автомат.капуч, LED-дисплей, авторецептів -15, сернор.керування, чорно-срібний (EA890D10)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки