Гель Artero Aurigel для очищення вух, з екстрактом олії чайного дерева, 100 мл (H640)

Код товару: 253370303
Гель Artero Aurigel для очищення вух, з екстрактом олії чайного дерева, 100 мл (H640)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Artero ArteroВиробник

Artero Aurigel Ear Cleaner - засіб у вигляді гелю, який при контакті зі шкірою, утворює рідину, що швидко проникає та розчиняє надлишок бруду та вушної сірки у вушній раковині тварин. Завдяки особливо м'якій, неіоногенній поверхнево-активній речовині гель очищає не змінюючи баланс шкіри. Основним інгредієнтом є масло чайного дерева, що сприяє дезінфікуючим і глибоким очищаючим властивостям гелю. Добре підходить для використання після купання або плавання для видалення зайвої рідини або вологи, які могли проникнути у вушний канал. Гель зручний у використанні та не залишає на шкірі жодних жирних плям. Aurigel Ear Cleaner можна застосовувати для собак та котів.

Склад: вода, пропілен гліколь, полісорбат 20, олії чайного дерева, дисодіум ЕДТА, карбомер, триетаноламін, формалін, метилпарабен.

Спосіб застосування: Для чищення вух необхідно видавити гель одним або двома натисканнями на марлевий тампон. Необхідно починати чистити завжди від внутрішньої області до зовнішньої та обережно проводити за складками та виступами хряща. Для чищення слухового апарата видавіть достатню кількість гелю у слуховий канал, але не заповнюйте його повністю. Після цього помасажуйте основу вуха для кращого з'єднання гелю з брудом та вушною сіркою. Тварина самостійно виштовхне цю суміш назовні і Вам потрібно буде лише стерти сухим марлевим тампоном.

Не використовуйте для очищення гелем ватні палички, оскільки вони можуть сприяти попаданню бруду в вухо до барабанної перетинки і залишити залишки вати, а також пошкодити чутливу шкіру слухового каналу.

Для підтримки необхідної гігієни вух тварин рекомендується використовувати Artero Aurigel Ear Cleaner щотижня.

Залишити відгук проГель Artero Aurigel для очищення вух, з екстрактом олії чайного дерева, 100 мл (H640)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки