Джерело безперебійного живлення Eaton Ellipse PRO, 1600VA/1000W, LCD, USB, 8xSchuko (9207-73163)

Код товару: 247304603
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість фаз (вхід/вихід)
  • 1
  • Вхід: Максимальний струм
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Eaton EatonВиробник

Енергоефективний захист

ЖК дисплей ДБЖ Eaton Ellipse PRO 1600 DIN надає чітку інформацію про стан пристрою і результати вимірювань електричних параметрів, а також дозволяє легко задавати налаштування ДБЖ.
Функція EcoControl, яка автоматично відключає периферійне устаткування при відключенні живлення його ведучого пристрою, забезпечує економію до 20% електроенергії.
Автоматичне регулювання (AVR) миттєво компенсує коливання напруги, дозволяючи джерела безперебійного живлення не переходити на живлення навантажень від батарей при просадках або підвищеній напрузі в електромережі.
ДБЖ Ellipse PRO 1600 DIN обладнаний високоефективним пристроєм захисту від стрибків напруги, повністю відповідає стандарту IEC 61643-1, яке також захищає інформаційні лінії, включаючи Ethernet, інтернет і телефон.

Простота інтеграції та монтажу

ДБЖ Ellipse PRO 1600 DIN мають вісім вихідних розеток стандарту Schuko (DIN), до яких підключаються будь-які загальнопоширені комп'ютери з периферією.
Надплоска конструкція дозволяє встановлювати ці ДБЖ в будь-якому офісі. Варіанти установки: вертикально, під столом, горизонтально під монітором, горизонтально в стійці 19 "(з додатковим монтажним комплектом 2U) і на стіні (з додатковим монтажним комплектом).
ДБЖ Ellipse PRO 1600 DIN забезпечений USB портом і поставляється з програмним забезпеченням UPS Companion від Eaton, що дозволяє безпечно завершувати роботу системи, вимірювати енергоспоживання і задавати налаштування ДБЖ.

Повна впевненість

Три роки гарантії, включаючи батареї. Регулярне автотестування батареї дозволяє заздалегідь виявити, що вона потребує в заміні. Проста процедура заміни АКБ дозволяє продовжити термін служби джерела безперебійного живлення.

Залишити відгук проДжерело безперебійного живлення Eaton Ellipse PRO, 1600VA/1000W, LCD, USB, 8xSchuko (9207-73163)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки