Dental Can 250мол устр. запаху з пащі, здорові зуби та ясна

Код товару: 251856603
Dental Can 250мол устр. запаху з пащі, здорові зуби та ясна
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Canina CaninaВиробник

Гідроксіапатит сприяє ущільненню тканин, він необхідний при реабілітації після переломів кісток та після таких операцій, як остеосинтез (оперативне зʼєднання кісткових уламків). Гідроксіапатит стимулює формування осьових кісток кінцівок у собак

Що таке гідроксіапатит?Гідроксіапатит - це неорганічна речовина, яка міститься в кістках людини та тварин (близько 50%). Гідроксіапатит - це речовина, що стимулює зростання кісток, яку отримують з клітин кісткової порожнини (остеобластів) і вона також міститься в зубах (близько 90%).

Особливо корисно для цуценят та молодих собак великих порід, для яких характерні можливе неправильне формування кісток (рахіт), розтяжки сухожиль і згинальних мʼязів, хвороби суглобів. При застосуванні протягом 3-4 місяцівCanina Petvital Canhydrox GAGсприяє еластичності скелета. Рекомендується також для собак-виробників та робочих собак. Гідроксіапатит перешкоджає розвитку остеопорозу у літніх собак.
УВАГА:організм засвоює гідроксіапатит замість полісахаридів (глікозаміногліканів) і не впливає (негативно) на процеси засвоєння кальцію та фосфору. Усі кісткові тканини організму містять діоксид кремнію.
Кремній
івітамін Ссприяють еластичності кісткових тканин, звʼязок та сухожилля, а також покращують формування ороговелостей шкіри (кігтів та ін.).
Екстракт із молодих молюсків (ГМП
), який перебуває у складіCanina Petvital Canhydrox GAGмістить полісахариди та хондроїтинсулфати.
Ці речовини стимулюють формування хрящів у суглобах, при цьому знижується накопичення рідини та посилюється захист суглоба в цілому. Речовина має протизапальний ефект, що знижує біль у суглобах.
СКЛАД:гідроксіапатит, екстракт із молодих молюсків, діоксид кремнію, вітамін С, дріжджі, екстракт червоних водоростей, селен.
Canina Petvital Canhydrox GAG:
Цуценятам з 4 місяців для профілактики по 2 таблетки на 10 кг ваги до 15 місяців.
Цуценятам з ознаками порушення мінерального обміну по 4 таблетки на 10 кг ваги мінімум протягом 4 місяців, потім по 2 таблетки на 10 кг ваги.
Старіючим собакам по 4 таблетки на 10 кг ваги.
Робочим і собакам, що часто виставляються, по 2 таблетки на 10 кг ваги за два тижні до початку і протягом усього робочого або виставкового періоду.
Собакам при лікуванні переломів, розтягуванні звʼязок, кульгавості різної природи по 4 таблетки на 10 кг ваги протягом усього періоду лікування та одужання.

Залишити відгук проDental Can 250мол устр. запаху з пащі, здорові зуби та ясна

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки