Протипаразитарні краплі від бліх і кліщів Boehringer Ingelheim Frontline Spot On Cat (піпетки 3*0.5 мл) (159921)

Код товару: 248134403
Протипаразитарні краплі від бліх і кліщів Boehringer Ingelheim Frontline Spot On Cat (піпетки 3*0.5 мл) (159921)
  • 609 кешбек 7,62
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Boehringer Ingelheim Boehringer IngelheimВиробник

Frontline Spot On Cat - краплі на холку для кішок і кошенят від бліх і кліщів (піпетки 3*0.5 мл).

Застосовують Frontline Spot On Cat для знищення комах і іксодових кліщів, які паразитують на котах, а також для захисту тварин від їх нападу шляхом топікального (крапельного) нанесення препарату на шкіру.

Frontline Spot On Cat також застосовують для лікування отодектозу (вушної корости).

Препарат призначений для лікування і профілактики зараження котів комахами (блохи, воші, волосоїдів) і кліщами (Ixodes, Cheiletiella, Otodectes).

Препарат Frontline Spot On Cat наноситься на шкіру і діє контактно, тобто не всмоктується в кров.

Механізм дії полягає в рівномірному розподілі діючої речовини протягом 24 годин по шкірі тварини і накопичення в сальних залозах.

Згодом з секретом сальних залоз препарат постійно надходить на шкіру і шерсть, тим самим підтримуючи необхідну концентрацію і забезпечуючи безперервний захист протягом терміну дії препарату.

Переваги: Frontline Spot On Cat швидко і ефективно усуває комах, що паразитують на котах.

Препарат Frontline Spot On Cat запобігає їх повторному нападу.

Препарат Frontline Spot On Cat діє місцево, не потрапляє в кровоносну систему кота, чим зменшує ризик отруєння.

Засіб наноситься на холку тварини, накопичується в сальних залозах, що пролонгує його дію.

Фармакологічні властивості: Frontline Spot On Cat відноситься до комбінованих інсектоакарицидних лікарських препаратів контактної дії.

Препарат активний відносно: бліх (Ctenocephalides felis і Ctenocephalides canis); вошей (Linognathus setosus); волосоїдів (Trichodectes canis); іксодових кліщів (Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus, Ixodes scapularis, Dermacentor variabilis, Haemaphysalis elliptica, Haemaphysalis longicornis, Amblyomma americanum, Amblyomma maculatum).

Фіпроніл, що входить до складу препарату, належить до інсектоакарициддів групи фенілпірозолів, механізм його дії полягає в блокуванні ГАМК-залежних рецепторів членистоногих, порушенні передачі нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі ектопаразитів.

Після нанесення препарату на шкіру: активні компоненти поступово розподіляються по всій поверхні тіла; активні компоненти накопичуються в епідермісі, волосяних цибулинах і сальних залозах; активні компоненти забезпечують тривалу інсектоакарицидну дію і захист тварини від ектопаразитів.

Тривалість захисної дії препарату для кішок: проти кліщів - від 15 до 21 дня; від бліх - до 1,5 місяця.

Frontline Spot On Cat за ступенем впливу на організм відноситься до помірно небезпечних речовин, в рекомендованих дозах не надає шкірно-подразнюючої і резорбтивної-токсичної дії, при потраплянні в очі викликає слабке подразнення.

Препарат токсичний для кроликів, а також для риб та інших гідробіонтів.

Побічні дії: при застосуванні препарату відповідно до цієї інструкції побічних явищ і ускладнень у тварин, як правило, не спостерігається.

Протипоказання: Протипоказанням до застосування є підвищена індивідуальна чутливість тварини до інгредієнтів препарату (в тому числі анамнезі).

Заборонено обробляти кошенят: молодше 8 тижневого віку, вагою менше 1 кг.

Після застосування препарату не слід: мити і купати тварину протягом 48 годин до і після обробки; наносити препарат на вологу або пошкоджену шкіру; використовувати інші інсектоакарицидні засоби.

Якщо тварину миють шампунем частіше 2 разів на місяць, рекомендується скоротити інтервал між обробками до 2-3 тижнів.

Забороняється застосування Frontline Spot On Cat: хворим на інфекційні хвороби тваринам; тваринам, що видужують; ослабленим тваринам.

У деяких тварин на місці нанесення препарату можливе тимчасове знебарвлення шкіри, часткове випадання шерсті, свербіж та почервоніння, які мимовільно проходять протягом 1-4 днів і не вимагають застосування лікарських засобів.

При підвищеній індивідуальній чутливості і появі алергічних реакцій препарат слід змити водою з миючим засобом і при необхідності після консультацій з ветеринаром призначити тварині антигістамінні препарати.

Виробник: Boehringer Ingelheim International GmbH, Німеччина.

Залишити відгук проПротипаразитарні краплі від бліх і кліщів Boehringer Ingelheim Frontline Spot On Cat (піпетки 3*0.5 мл) (159921)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки