Davis Anti-Fungal Shampoo ДЕВІС АНТИ-ФУНГАЛ протигрибковий шампунь із 2% хлоргексидином для собак, коней (SPE.AFS32)

Код товару: 249824203
Davis Anti-Fungal Shampoo ДЕВІС АНТИ-ФУНГАЛ протигрибковий шампунь із 2% хлоргексидином для собак, коней (SPE.AFS32)
  • 1 102,95 кешбек 13,79
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Davis DavisВиробник

Davis Anti-Fungal — ефективний і м'який лікувальний шампунь для собак, цуценят, коней і лошат.

Може входити до складу комплексної терапії у разі діагностики у вихованців дерматологічних грибкових захворювань (дерматофільйоз, що стрибає, себорея та ін.) або використовуватися як самостійний лікувальний засіб на початковій стадії захворювання.Шампунь впливає безпосередньо на шкіру, тому ефективність лікування й безпека для тварини максимальна.

Крім того, досягається чудовий очисний ефект: зі шкіри забирається бруд, токсини, алергени та інше.

Також запобігають рецидивам захворювання, тому що до хлоргексидину в бактерій і дріжджоподібних грибків не виробляється стійкість.Важливо! Перед застосуванням шампуню зверніться до ветеринара для діагностування дерматологічного захворювання та можливості застосування цього засобу.

Не використовуйте спільно із шампунем ДЕВІС АНТИ-ФУНГАЛ мило та лужні шампуні, тому що в цьому разі хлоргексидин втратить активність.

Щоб шампунь «працював», необхідно після нанесення залишити його на 10-15 хвилин, і тільки потім змити.Чому варто купити шампунь для собак і коней Davis Anti-Fungal:призначений для лікування грибкових дерматологічних захворювань у собак і коней (дерматофільйоз, що стрибає, лишай, себорея та ін.);полегшує стани шкіри, пов'язані із себореєю, висипкою, свербінням, сухістю, лущенням; швидкодійна та ніжна формула; безпечний для щоденного використання; хлоргексидин — активний антибактеріальний засіб, прибирає з поверхні шкіри бруд, токсини, алергени та інше, до нього не виробляється стійкість у бактерій і грибків; алое вера має антисептичні та бактерицидні властивості, прискорює процеси регенерації шкіри, надає заспокійливу дію у разі запалень, виразок, лупи, загоєння ран, лущення, сухої та свербіння; лимонна кислота допомагає нормалізувати жировий баланс шкіри, надає шерсті блиску та шовковистості; pH збалансований; повністю готовий до застосування; має квітковий аромат; універсальність: можна використовувати для собак і цуценят усіх порід, коней і лошат.Країна-виробник: США.

Залишити відгук проDavis Anti-Fungal Shampoo ДЕВІС АНТИ-ФУНГАЛ протигрибковий шампунь із 2% хлоргексидином для собак, коней (SPE.AFS32)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки