Звукова панель Samsung HW-Q700B (HW-Q700B/RU)

Код товару: 253001103
Звукова панель Samsung HW-Q700B (HW-Q700B/RU)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Інші формати файлів
  • MP3
  • Аудіодекодери
  • OGG
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Samsung SamsungВиробник

Особливості

Бездротовий Dolby Atmos
Перший бездротовий зв'язок Dolby Atmos та Samsung TV.

Справжній 3.1.2 канальний звук
Відчуйте звук зверху з 2 висхідними каналами.

Режим Q-Symphony
Ідеальна гармонія Q саундбару та телевізора.

Функція SpaceFit Sound
Ідеальний звук для вашого простору.

Ідеальний звук для простору. Функція SpaceFit Sound
Бездоганна синергія між телевізором Samsung та звуковою панеллю Samsung. Оптимізований звук саундбару для чіткості та занурення на основі аналізу, проведеного Samsung.

Ідеальна гармонія Q саундбару та телевізора. Режим Q-Symphony
Динаміки саундбару синхронізуються з динаміками телевізора Samsung, створюючи імерсивний звук. Динаміки саундбару, працюючи з динаміками телевізора, посилюють ефект об'ємного звучання, завдяки чому зазнаєте більш глибоких відчуттів від перегляду контенту, недоступних раніше.

Акустична лабораторія Samsung
Аудіоінженери каліфорнійської акустичної лабораторії Samsung використовують просунуті акустичні технології та передові методи комп'ютерного моделювання для отримання ідеально збалансованого звуку, що заповнює весь об'єм кімнати.

Голосовий помічник та служби трансляції
Керуйте своїм саундбаром так, як вам зручно. З вбудованою функцією Alexa можете легко знаходити те, що шукаєте, без допомоги рук. Або транслюйте музику прямо зі своїх мобільних пристроїв. Просто натисніть піктограму AirPlay на пристрої Apple.

Функція Tap Sound
Для моментів коли хочете насолоджуватися музикою на іншому рівні. Коли слухаєте улюблену музику на телефоні, торкніться її на звуковій панелі. Саундбар розпізнає пристрій, легко підключається та відтворює пісню, яку слухали, але з неймовірним звуком саундбару.

Адаптивний звук
Саундбар Samsung аналізує звуковий сигнал, щоб автоматично відтворювати оптимізований звук кожної сцени. Adaptive Sound дозволяє чітко чути голоси навіть за низької гучності, тому чути навіть тихі розмови.

Ігровий режим
Приготуйтеся до потужного ігрового процесу з ефектом присутності завдяки сабвуферам, які покращують сцену, та спрямованим нагору динамікам, що забезпечують неймовірний об'ємний звук. Звукова панель автоматично перемикається на ігровий режим, коли перемикаєте телевізор на ігровий режим.

HDMI eARC
HDMI eARC передає якісні формати об'ємного 3D-звуку без втрат, такі як Dolby ATMOS, із підключених ігрових консолей та UBD-плеєрів через телевізор на саундбар.

Універсальний пульт One Remote Control
Тепер не потрібно мати кілька пультів дистанційного керування. Керуйте основними функціями саундбару, такими як потужність, гучність та звукові ефекти за допомогою одного пульта дистанційного керування телевізора.

Бездротове підключення телевізора
Провід від саундбару до телевізора псує інтер'єр? Просто використовуйте Wi-Fi або Bluetooth для бездротового підключення саундбару до телевізора Samsung та насолоджуйтесь звуком як у кінотеатрі.

Сумісність із навколишнім звуком Wireless Surround Sound
Комплект Wireless Rear Speaker Kit* дозволяє легко розширити саундбар до системи об'ємного звучання для покращення кінематографічної якості. Разом із саундбаром зможете насолоджуватися звуком Dolby Atmos на абсолютно новому рівні.

Залишити відгук проЗвукова панель Samsung HW-Q700B (HW-Q700B/RU)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки