WiFi-система LINKSYS VELOP MX5300 WiFi 6 AX5300, MESH, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB 3.0, BT, біл. кол. (1шт.) (MX5300-EU)

Код товару: 252863903
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Linksys LinksysВиробник

Особливості:

З можливістю відправляти і отримувати до 12 потоків даних одночасно WiFi 6 має в чотири рази більшу пропускну здатність, ніж технологія WiFi 5. Система MX5300 Velop може обробляти одночасно до 50 пристроїв, тому всі ноутбуки, планшети, телевізори, медіа та пристрої зберігання в мережі розумного будинки зможуть легко працювати одночасно. А технологія MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input Multiple-Output) дозволяє завантажувати і вивантажувати файли одночасно на восьми пристроях. Завдяки технології BSS маршрутизатор системи зводить до мінімуму перевантаження, усуваючи перешкоди від сусідніх бездротових мереж, щоб доставити потужний і чистий бездротової сигнал в ваш будинок.

МХ5300 є модульною системою Velop, це означає, що збільшити покриття вашої мережі так само просто, як додати ще один вузол (сателіт). А за допомогою програми Linksys налаштувати вашу систему можна швидко і легко, так що ви зможете насолодитися наступної еволюцією WiFi за лічені хвилини.

Залишити відгук проWiFi-система LINKSYS VELOP MX5300 WiFi 6 AX5300, MESH, 4xGE LAN, 1xGE WAN, 1xUSB 3.0, BT, біл. кол. (1шт.) (MX5300-EU)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки