Маршрутизатор ASUS ZenWiFi Pro XT12 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MIMO OFDMA MESH (90IG06U0-MO3A30)

Код товару: 252858703
Маршрутизатор ASUS ZenWiFi Pro XT12 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MIMO OFDMA MESH (90IG06U0-MO3A30)
  • 12 709 кешбек 134,01
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка протоколів
  • Функції бездротового режиму
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Швидкісне підключення великої кількості клієнтів

Стандарт Wi-Fi 6 наділяє ZenWiFi Pro XT12 до 4 разів вищою пропускною спроможністю та до 2 разів вищою швидкістю в порівнянні зі стандартом Wi-Fi 5 завдяки передовим технологіям, зокрема BSS Color, OFDMA для обох напрямків передачі даних і режиму MU-MIMO з використанням каналів 160 МГц. Покращилася також ефективність використання ресурсів мережі, тож пристрої отримують всю необхідну для них смугу пропускання. ZenWiFi Pro XT12 є ідеальним вибором, якщо до мережі необхідно підключити багато різноманітних мережевих пристроїв, як-от ПК, ноутбуки, смартфони, NAS і розумні домашні пристрої.

Більше потоків, більша пропускна здатність

ZenWiFi Pro XT12 – це 12-потоковий пристрій із сумарною загальною швидкістю передачі даних до 11000 Мбіт/с. Він відмінно підходить для найбільш завантажених домашніх мереж, де необхідно одночасно передавати й отримувати дані великої кількості пристроїв на високій швидкості та позбутися мертвих зон.

RangeBoost Plus

RangeBoost Plus – це найновіша та найпотужніша версія відомої фірмової технології ASUS RangeBoost, яка покращує покриття для всіх пристроїв Wi-Fi, включаючи застарілі пристрої. Використовуючи флагманський чипсет Broadcom стандарту Wi-Fi 6 нового покоління та 64-розрядний 4-ядерний процесор із тактовою частотою 2 ГГц, RangeBoost Plus спирається на численні ексклюзивні технології ASUS для значного розширення радіусу дії сигналу та покриття мережі Wi-Fi (до 38%*).

Відмінна масштабованість

Технологія ASUS AiMesh дає змогу легко додавати додаткові вузли для покращення покриття або розширення функціональності. Роль вузла може виконувати будь-який AiMesh-сумісний маршрутизатор.

Порти LAN та WAN 2.5G Ethernet

ZenWiFi Pro XT12 оснащений LAN- і WAN-портом стандарту 2.5G Ethernet, тож ви можете насолоджуватися повною швидкістю 2,5 Гбіт/с на всьому шляху: від провайдера до сумісного пристрою.

Створений для продуктивності

ZenWiFi Pro XT12 розроблено для забезпечення максимальної продуктивності: завдяки найновішому чипсету та процесору Broadcom для стандарту Wi-Fi 6 пропускну здатність було збільшено до 18%*. У пристрої використовуються вісім зовнішніх антен, які розташовані під оптимальним кутом у спеціальному прозорому відділенні у верхній частині маршрутизатора. Це дає змогу мінімізувати завади та максимально розширити зону покриття.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж

Інформаційна безпека стає все більш важливим аспектом домашніх мереж, у міру того як до них підключається все більше пристроїв, особливо таких, які не володіють власними антивірусними засобами. Ось чому в ZenWiFi Pro XT12 реалізовано систему захисту від онлайн-загроз AiProtection Pro, яка пропонується абсолютно безкоштовно, без абонентської плати. Також у ній підтримуються стандарт WPA3 й функції батьківського контролю.

Захищене з’єднання

Де б ви не були, технологія Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою ZenWiFi Pro XT12 і шифрованого VPN-з'єднання. Візьміть домашню мережу із собою та забудьте про сторонні сервіси VPN!

Залишити відгук проМаршрутизатор ASUS ZenWiFi Pro XT12 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MIMO OFDMA MESH (90IG06U0-MO3A30)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки