uk ru

Вологий корм для кішок Farmina Vet Life Cat Renal 85 г, для підтримки функції нирок для котів (160561)

Код товару: 248177203
Вологий корм для кішок Farmina Vet Life Cat Renal 85 г, для підтримки функції нирок для котів (160561)
Вологий корм для кішок Farmina Vet Life Cat Renal 85 г, для підтримки функції нирок для котів (160561) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Farmina FarminaВиробник

Лікувальний вологий корм для дорослих котів і кішок для підтримки функції нирок у разі ниркової недостатності Farmina Vet Life Cat Renal Farmina Vet Life Natural Diet — це нова революційна ветеринарна лінійка повністю натуральних продуктів Farmina Pet Foods.

Спільно з кафедрою Ветеринарної Дієтології Університету Неаполя імені Федеріко ll Farmina розробила ідеальні дієтологічні стратегії для хатніх вихованців, які хворіють або вже перенесли хвороби.

Інноваційне харчування має всі параметри для відновлення організму тварини, і що дуже важливо — воно смачне! Farmina Vet Life Renal — повнораціонний дієтичний вологий корм для котів, розроблений для підтримки функції нирок у разі ниркової недостатності.

Дієта містить низьку кількість фосфору й обмежену кількість білка високої біологічної цінності.

Показання: Хронічна ниркова недостатність (ХПН) Профілактика рецидивів утворення каменів оксалату кальцію в кішок з ослабленою функцією нирок Допоміжна терапія у разі застійної серцевої недостатності Кардіоренальний синдром Корм не призначений для: кошенят (до 12 місяців); вагітних і кішок, що годують; Купити вологий корм для котів із хворобами нирок Можна для дорослих вихованців від 1 до 7 років із проблемами нирок.

Перед введенням корму до раціону рекомендуємо звернутися до ветеринара для обстеження та коректного призначення лікувального корму.

Самолікування може зашкодити тварині та посилити її проблеми.

Треба зазначити особливості та переваги складу лікувального корму: Курка в кормах для хатніх тварин — джерело легкозасвоюваного тваринного білка, який має найвищу біологічну цінність і постачає всі необхідні амінокислоти в потрібних пропорціях.

Батат (солодка картопля) є джерелом високозасвоюваних вуглеводів, що поліпшують смакові якості їжі.

Він багатий на β-каротин (провітамін А), вітамін Е та фолієву кислоту.

Гідролізована куряча печінка робить корм привабливішим на смак, а також завдяки заздалегідь розчепленому білка добре засвоюється організмом і буде корисна для кішок, які схильні до харчової алергії.

Риб'ячий жир є джерелом енергії й Омега-3 жирних кислот, зокрема ДГК (докозагексаєнової кислоти) й ЕПК (ейкозапентаєнової кислоти), для підтримки здорової шкіри та шерсті.

Пташиний жир — високопереварюване джерело незамінних Омега-6 жирних кислот, особливо лінолевої кислоти.

Насіння кіноа містить багато амінокислот (триптофан, лізин, гістидин, аргінін та ін.), а також вітаміни та мінерали, необхідні для ефективного всмоктування поживних речовин і підтримки правильної роботи кишківника.

Залишити відгук проВологий корм для кішок Farmina Vet Life Cat Renal 85 г, для підтримки функції нирок для котів (160561)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки