uk ru

Вологий корм Brit Premium Cat Sterilised Chicken Slices (для стерилізованих кішок, курка) 100 г (100275 /506033)

Код товару: 248152503
Вологий корм Brit Premium Cat Sterilised Chicken Slices (для стерилізованих кішок, курка) 100 г (100275 /506033)
Вологий корм Brit Premium Cat Sterilised Chicken Slices (для стерилізованих кішок, курка) 100 г (100275 /506033) - Прев'ю фото №1
  • 29,70 кешбек 0,39
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Brit BritВиробник

Brit Premium Cat Chicken Slices for Sterilised - повнораціонний вологий корм преміум класу для кастрованих котів і стерилізованих кішок з куркою в апетитною підливці. Корм допомагає стерилізованим і кастрованим тваринам утримувати нормальну вагу і зберегти хороше здоров'я. Вологий корм Brit Premium Cat володіє широким спектром смаків, у залежності від різних видів м'яса або риби, що входять до його складу. Він повністю задовольняє природні переваги кішок і їх потреби в поживних речовинах, вітамінах і мінералах, враховуючи вік і стан здоров'я тварин. Консерви виготовляють за допомогою спеціальної щадною технології консервування, яка зберігає свіжість продукту, його корисні властивості і відмінні смакові якості. Ніжна і ароматна підлива підкреслює смак корму і насичує організм тварин необхідною кількістю рідини. Переваги Brit Premium Cat Chicken Slices for Sterilised: Високоякісний натуральний продукт. Містить соковиті шматочки дієтичного м'яса курки. Має необхідні поживні речовини, вітаміни і мінерали. Пребіотик інулін, корисний для шлунково-кишкового тракту і зміцнює імунітет. Містить комплекс антиоксидантів. Має повний збалансований комплекс амінокислот. Піклується про здоров'я і красу вовни. Підходить для вибагливих кішок. Спеціальна упаковка, що гарантує свіжість і відмінний смак. Не містить цукор, сою, консерванти, ароматизатори, штучні барвники та підсилювачі смаку. Потрібно забезпечити для тварин вільний доступ до свіжої води. Денний раціон може бути змінений в залежності від умов навколишнього середовища, рівня активності і віку тварини. Склад: м'ясо і м'ясні субпродукти 36% (курка 4%), продукти рослинного походження (інулін 0,4%), мінеральні речовини. Не містить барвників та консервантів. Вітаміни: вітамін D3 250 М. Е., вітамін Е 100 мг, таурин - 450 мг/кг, мідь - 0,2 мг/кг, марганець - 2 мг/кг, біотин - 100 мг/кг, цинк - 10 мг/кг, йод - 0,7 мг/кг. Мінеральні речовини: цинк 10 мг, марганець 2 мг, йод 0,7 мг, мідь 0,2 мг, таурин 450 мг, біотин 0,1 мг. Типовий аналіз: білки 8,5%, жири 3%, зола 2,5%, клітковина 0,4%, волога 82%. Енергетична цінність: 82 ккал/100 р.

Залишити відгук проВологий корм Brit Premium Cat Sterilised Chicken Slices (для стерилізованих кішок, курка) 100 г (100275 /506033)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки