Вітомакс Зуби та Кістки для собак 120 таблеток (VSVMX20007)

Код товару: 250183903
Вітомакс Зуби та Кістки для собак 120 таблеток (VSVMX20007)
  • 211 кешбек 2,64
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

Додаткові властивості

  • Артикул
  • VSVMX20007
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Vitomax VitomaxВиробник

ОПИС Здорові зуби і кістки важливі не тільки для активних собак.

При нестачі кальцію та фосфору в організмі вихованця відбуваються різні порушення, що супроводжуються дискомфортом, захворюваннями і травмами.

На жаль, у повсякденній їжі собаки рідко отримують дані мінерали в достатній кількості, що обумовлює необхідність впровадження спеціальних харчових добавок.

Вітамінно-мінеральний комплекс ТМ Vitomax "Для зубів і кісток собак з кальцієм і фосфором" дозволяє надати собаці всі необхідні речовини для правильної роботи зубів і кісток.

Науковий і практичний підхід до розробки вітамінного комплексу дає чудовий результат і повністю відповідає фізіологічним потребам тварини.

Завдяки натуральним інгредієнтам найвищої якості, собаки їдять його із задоволенням.

СКЛАД Трикальційфосфат, екстракт коренів живокосту, сухе знежирене молоко, тваринні та рослинні білки, глюкоза, ячмінно-солодовий екстракт, аскорбінова кислота, DL-метіонін, ніацинамід, стеарат кальцію.

100 г продукту містять: - основний склад: сирий протеїн 40%, сирий жир 0,7-1 %, вологість 6-7 %; - мінерали: кальцій 18%, фосфор 9%, цинк 1 мг, магній 101 мг; - вітаміни: вітамін Е 370мг, вітамін С 770 мг, вітамін В1 120 мкг, вітамін В2 700 мкг, вітамін В6 120 мкг, вітамін РР 480 мкг, вітамін D3 550 ME; - ніацинамід 150 мг.

ПОКАЗАННЯ Вітаміни "Здорові зуби та кістки" для собак застосовуються з метою: - забезпечення оптимального рівня кальцію в організмі тварини; - при переломах кісток; - при порушенні фосфорно-кальцієвого обміну; - з метою попередження або лікування артрозу, рахіту, остеодистрофії та інших подібних захворювань.

Також даний вітамінний комплекс стимулює організм цуценят в період росту, особливо великих порід, у яких ріст м'язів може випереджати формування кісток і суглобів.

Забезпечує потребу кальцію в період вагітності, лактації та при фізичних навантаженнях. Денна норма — 1 таблетка на 10 кг ваги собаки.

Подвоїти дозу для лактуючих, вагітних і ослаблених собак.

Курс складає 30 діб, рекомендована частота прийому - 1 раз на 3 місяці. Застереження та протипоказання відсутні. Термін придатності: 18 місяців.

Залишити відгук проВітомакс Зуби та Кістки для собак 120 таблеток (VSVMX20007)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
7 199 13 6 299 кешбек 200