Вітаміни VitamAll SA-45 для кішок і собак, 150 г (51037)

Код товару: 249838003
Вітаміни VitamAll SA-45 для кішок і собак, 150 г (51037)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Vitamall VitamallВиробник

Вітаміни VitamAll SA-45 для кішок і собак, 150 гVitamAll ЅА-45 (ВитамОлл СА-45).

Для цуценят і кошенят, дорослих і тварин похилого віку. Для вагітних і лактуючих тварин.

Вітамінно-мінеральна добавка VitamAll ЅА-45 - збалансована добавка з суміші вітамінів і мінералів.

Призначена для створення збалансованих раціонів, з метою профілактики авитоминозов і порушення обміну речовин у тварин і птахів.

Для запобігання дефіциту вітамінів і поповнення мінералів і білків, при поганий (або недостатній) засвоюваності корму, анемії, патологічних змінах шкіри, підвищеної схильності до хвороб, порушення метаболізму кальцію і фосфору, рахіті, остеодистрофії, хворобах міокарду.

Мікро - і макроелементи, необхідні для формування опорно-двигатеьного апарат і підтримки нормального гомеостазу у дорослих тварин.

Вони представлені в VitamAll ЅА-45 такими сполуками: гідрофосфат кальцію, хлорид калію, йод, оксид цинку, сульфат міді, сульфат магнію, кобальт, сполуки заліза.

Регулярне вживання цих солей і елементів нормалізує обмін речовин в организмею Співвідношення вітамінів один до одного в складі VitamAll ЅА-45 підсилює загальне дію : А, В1, В2, В6, В12, В3, Е, К3, холін хлорид, D-кальція пантотенат, нікотинова і фолієва кислоти.

Ця вітамінно-мінеральна добавка рекомендована кішкам, собакам, кроликам, хижим птахам і дрібним гризунам, а також просто незамінна при складанні раціонів екзотичним тваринам: черепахам, ящіркам і папугаям.

За рахунок своєї багатокомпонентності і збалансованості VitamAll ЅА-45 можна застосовувати при будь-якому типі харчування кішок і собак і призначати з профилактичекой, так і з лікувальною метою. Склад: 1.

вітаміни: А, В1, В2, В6, В12, С, D3, Е, КЗ, B5 - пантотенат кальцію, В4 - холін хлорид, В3 - нікотинова кислота, В9 - фолієва кислота; 2.

мікроелементи: кальцій, фосфор, залізо, йод, мідь, кобальт, марганець, цинк, селен; 3.

інші інгрідієнти: сирої протеїн - 25%, перевареный протеїн - 22%, жир - 0,3 %, клітковина - 3%, зола - 11%. 4. антиоксиданти: этоксиквин, бутилгидрокситолуол. Дозування: Один раз на добу з кормом. Для дорослих собак: 1-2 р.

(1/4-1/2) мірної ложки на 10 кг маси тіла; Для цуценят, кішок, кошенят: 1-4 р.

(1/4-1) мірної ложки на тварину відповідно до розміру. Для птахів: 1% від загального об'єму корму. Для кроликів: 1 р. на 10 кг маси тварини.

Умови зберігання: В сухому місці при температурі від 15 до 25 оС. Термін придатності 18 місяців.

Наповнювач АнимАлл силікагель "Рожевий пелюсток" 3,8 л состояшій з рубінових кристалів Petal Pink (Рожевий Пелюсток) додасть барвистості будь-якому приміщенню і буде разом з чистотою приносити гарний настрій.

Силикагель AnimAll это высушенный гель поликремниевой кислоты (SiO2), который химически состоит из того же соединения, что и обычный песок, но является высокопористым телом, поэтому имеет огромную площадь поверхности (800 м²/1 г).

Благодаря этому свойству силикагель обладает уникальной абсорбирующей (впитывающей) способностью.

Влага и запах исчезают в силикагеле AnimAll мгновенно, но сам наполнитель никогда не превращается в вязкую массу и не прилипает к кошачьим лапам, а значит, не разносится по дому.

Силикагель AnimAll прекрасно высушен, что можно определить по прозрачности его кристаллов.

Это позволяет ему впитывать максимальное количество жидкости.

Также необходимо отметить высокую гигиеничность силикагеля AnimAll, который прекрасно справляется с любыми бактериями, поддерживая чистоту вашего дома и охраняя здоровье вашего любимца.

В среднем один пакет наполнителя AnimAll рассчитан на один месяц для одной кошки.

На это время вы забываете о неприятном запахе и лишних хлопотах по уходу за домашним животным.

Не дивно, що той, хто скористався силикагелевым наповнювачем AnimAll для котячого туалету і оцінив всі його переваги, приходить купувати його знову. Виробник: VitamAll Країна виробник: Україна.

Залишити відгук проВітаміни VitamAll SA-45 для кішок і собак, 150 г (51037)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
559 11 499 кешбек 12,50