Вітаміни для собак великих порід Canina «Canhydrox GAG» 60 таблеток, 100 г (для суглобів) (SZ123490 AD)

Код товару: 250325903
Вітаміни для собак великих порід Canina «Canhydrox GAG» 60 таблеток, 100 г (для суглобів) (SZ123490 AD)
  • 1 210 кешбек 15,13
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Canina CaninaВиробник

Натуральний продукт не має аналогів, спеціально розроблений для великих і гігантських порід з урахуванням їх особливості росту і фізіології.

Унікальний склад ідеально підібраних компонентів: гідроксиапатиту, екстракту зелених губчастих молюсків, кремнієвої кислоти і вітаміну С, які виявляють синергетична дія.

Гидроксиопатит містить необхідний комплекс мінеральних речовин, він також компенсує витрати глікозаміногліканів і не порушує процес метаболізму кальцію і фосфору, тому продукт сміливо можна давати незалежно від типу годівлі.

Екстракт зелених губчастих молюсків має унікальний хімічний склад.

Завдяки яким забезпечується не тільки здоров'я суглобів, міцність сухожиль і зв'язок, але і знімається біль і запалення в проблемних випадках.

Кремнієва кислота сприяє еластичності кісткових тканин, зв'язок та сухожиль, бере участь у формуванні кісток.

Для профілактики захворювань опорно-рухового апарату, важливо застосовувати цуценятам великих і гігантських порід протягом всієї фази росту, поки епіфізарні пластини зростання кістки, ще не закриті.

Для дорослих і літніх собак Canhydrox GAG рекомендований для формування кісткової мозолі після операцій на кістках і при переломах, профілактики дегенерації суглобів (остеоартриту), продукт сприяє еластичності кістки, запобігає остеопороз і проблеми з суглобами у літніх собак.

Також рекомендується для цуценят і молодих собак всіх порід, в яких деформовані кінцівки, «провалені» плюсни і п'ястка, «разболтанны суглоби».

Препарат зміцнює сухожилля, зв'язки, м'язи, сприяє формуванню скелета.

Для порід собак з подовженим тулубом для профілактики проблем з хребтом і міжхребцевими дисками.

Для підтримки здоров'я опорно-рухового апарату у собак відчувають фізичні навантаження, робітників і мисливських собак.

Склад: 30% дикальцію фосфат, дріжджі, 10% екстракт зелених губчастих молюсків, морські водорості, оксид магнію сира зола 35,2%, сирий протеїн 20,0% , сирої жир 4,4%, сира клітковина 1,1%, кальцію 8,6% , фосфору 3,7%, метіоніну 1,1%.

Додаткові речовини на 1кг: вітамін С-100000 мг, метіонін-10000 мг, вітамін Е - 10 000 мг, селен-12 мг.

Дозування: - цуценятам 8 тижнів для профілактики по 2 таблетки на 10 кг ваги до 15 місяців - цуценятам з ознаками порушення мінерального обміну по 4 таблетки на 10 кг ваги протягом щонайменше 4 місяців, потім по 2 таблетки на 10 кг ваги - старіючим собакам по 4 таблетки на 10 кг ваги - робітникам і часто выставляющимся собакам по 2 таблетки на 10 кг ваги за два тижні до початку і протягом усього робочого або виставкового періоду - собакам при лікуванні переломів, розтягнень зв'язок, кульгавості різної етіології по 4 таблетки на 10 кг ваги протягом усього періоду лікування і відновлення.

Залишити відгук проВітаміни для собак великих порід Canina «Canhydrox GAG» 60 таблеток, 100 г (для суглобів) (SZ123490 AD)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки