uk ru

Вітамінно-мінеральна добавка для собак ProVET Профілайн Максі комплекс 100 табл, 123 г (SZPR241882)

Код товару: 250324203
Вітамінно-мінеральна добавка для собак ProVET Профілайн Максі комплекс 100 табл, 123 г (SZPR241882)
Вітамінно-мінеральна добавка для собак ProVET Профілайн Максі комплекс 100 табл, 123 г (SZPR241882) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник ProVET ProVETВиробник

Кальцій є необхідним для процесів росту та розвитку міцних кісток та зубів, забезпечує нормальний перебіг біохімічних процесів в організмі та впливає на нормалізацію імунної системи, бере участь у передачі імпульсів у нервовій системі, забезпечує скорочення м’язів і ритмічну роботу серця, впливає на секрецію інсуліну, має протиалергічну дію.

Екстракт абалону є природним джерелом поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, Е та В12, мінералів, в тому числі цинку, який є необхідним для здоров’я шкіри та всього організму.

Екстракт зелених губчатих молюсків є природним джерелом глікозаміногліканів (GAG), хондроїтину сульфату, гепарану сульфату та кислоти гіалуронової, які стабілізують та відновлюють структуру сполучної тканини, попереджують руйнування суглобових хрящів.

Склад: Дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, сухі екстракти: абалону, зелених губчатих молюсків, кореня топінамбура; пробіотичні бактерії (Bacillus subtilis), гідролізат колагену, біотин, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «м'ясо».

Застосування: Застосовують активним собакам середніх та великих порід для попередження захворювань опорно-рухового апарату, стабілізації обмінних процесів, покращення фізіологічного стану в період росту, для формування здорового кістяка, суглобів, зв’язок, імунітету.

Собакам похилого віку - для підтримки здорового стану опорно-рухового апарату, покращення засвоєння поживних речовин та затримання проявів старіння, зміцнення імунітету. Рекомендовано цуценятам з 6-тижневого віку.

Дозування Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо.

Добова доза на тварину, незалежно від годівлі: • цуценятам та молодим собакам у період росту - 2 таблетки; • дорослим та собакам похилого віку - 1 таблетка. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Форма випуску Таблетки по 100 шт. у полімерному флаконі.

Зберігання Зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Термін придатності 18 місяців.

Залишити відгук проВітамінно-мінеральна добавка для собак ProVET Профілайн Максі комплекс 100 табл, 123 г (SZPR241882)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки