Відеокарта ZOTAC GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Trinity (ZT-D40900D-10P)

Код товару: 245395303
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Версія OpenGL
  • 4.6
  • Сімейство графічного процесора
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Zotac ZotacВиробник

Особливості:

ЕВОЛЮЦІЯ AIRO

Натхненна аеродинамічними концепціями, ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 використовує AIR-Optimized дизайн, щоб продемонструвати все найкраще в найсучаснішому ігровому графічному процесорі на базі архітектури NVIDIA Ada Lovelace. Для геймерів та ентузіастів, які прагнуть максимальної продуктивності, відеокарта AMP Extreme AIRO має все, що може запропонувати - від неперевершеної потужності до чудових теплових і шумових характеристик.

НАЙКРУТІША ICESTORM

Досконала в усіх аспектах, IceStorm 3.0 - це наша найпотужніша система охолодження, яка розширює межі продуктивності графічного процесора в найвимогливіших до графіки комп'ютерних іграх.

ПОКРАЩЕНА ДИНАМІКА ПОВІТРЯНОГО ПОТОКУ

Висоту вентилятора значно збільшено для забезпечення оптимального повітряного потоку. Завдяки глибшій конструкції кожуха вентилятора, що забезпечує більш сфокусоване всмоктування повітряного потоку, кожен оберт вентилятора виштовхує більше прохолодного повітря вниз і довше утримує його на теплорозподільнику для покращення температури.

ПОТУЖНІШИЙ РАДІАТОР

У масивному 3,5-слотовому корпусі розміщено колосальний радіатор з алюмінієвими ребрами, готовий до найінтенсивніших теплових випробувань.

ОПТИМІЗОВАНИЙ РОЗПОДІЛ

9 прецизійно оброблених мідних теплових трубок розташовані вертикально, що збільшує поверхню контакту з графічним процесором, виділяючи більше тепла для розсіювання по всій довжині радіатора.

КОМПОЗИТНІ ТЕПЛОВІ ТРУБКИ

Виготовлена з композитних шарів, що складаються з товстішої оболонки та рифленого гніту з багатоканальною робочою рідиною, кожна теплова трубка є більш ефективною для передачі тепла.

МАКСИМАЛЬНЕ ВИТЯГУВАННЯ

Спеціальна парова камера, один з найкращих варіантів розподілу тепла, розташована над основою радіатора. Нікельована мідна пластина розподіляє тепло більш рівномірно по всій площі поверхні, підвищуючи ефективність охолодження.

ЗНИЖЕНИЙ РІВЕНЬ ШУМУ

ZOTAC GAMING пропонує нові функції шумозаглушення для серії GeForce RTX 40, щоб поліпшити занурення в гру.

ЗАСПОКОЮЄ ШТОРМ

Центральний вентилятор, що обертається протилежно, допомагає зменшити турбулентність повітря, мінімізуючи шум завдяки більш плавному потоку повітря. Подальше зниження шуму досягається за допомогою встановлених антивібраційних прокладок.

СТВОРЕНО ДЛЯ ДОВГОВІЧНОСТІ

Створена для тривалої роботи, ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 може похвалитися міцною основою для максимальної продуктивності.

МІЦНА ЗАДНЯ ПАНЕЛЬ

Загальну жорсткість забезпечує міцна лита під тиском металева задня панель з додатковим посиленням за допомогою заднього утримуючого кронштейна, встановленого на моделях AMP Extreme AIRO.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА СТАБІЛЬНІСТЬ

Більша кількість фаз живлення забезпечує ефективніший розподіл енергії. Відеокарта AMP Extreme AIRO розподіляє навантаження між 24+4 фазами живлення, що забезпечує більшу стабільність живлення, підвищену відмовостійкість і покращений температурний режим.

МЕНШЕ ТЕРТЯ

Нові вентилятори охолодження мають конструкцію з подвійним шарикопідшипником, що зменшує тертя при обертанні та подовжує термін служби вентилятора.

ДОДАТКОВА ПІДТРИМКА

Скористайтеся перевагами металевої підставки для додаткового зміцнення графічного процесора, що входить до комплекту поставки.

СПЕКТРИ НАВКОЛО

Спеціальна система освітлення ZOTAC GAMING, SPECTRA 2.0, забезпечує яскраві світлодіодні кольори та унікальні анімаційні опції на основі адресних RGB-світлодіодів.

5-ЗОННЕ RGB-ОСВІТЛЕННЯ

Налаштуйте різні режими та кольори для 5 зон підсвічування спереду, з боків і ззаду відеокарти або синхронізуйте їх повністю.

ГОЛОГРАФІЧНА РАМКА

Сюрреалістична краса великої RGB-підсвітки зверху підсилюється переливчастим і напівпрозорим покриттям, яке дозволяє просвічувати світлові доріжки знизу.

РОЗШИРЮЙТЕ АТМОСФЕРУ

Завдяки 3-контактному роз'єму RGB ваша відеокарта може синхронізувати освітлення із сумісною світлодіодною стрічкою RGB для додаткової естетики та кастомізації.

НОВА. ПРОСТА. ІНТУЇТИВНО ЗРОЗУМІЛА.

Абсолютно нова утиліта ZOTAC GAMING FireStorm Utility для відеокарт серії 40 має повністю перероблений інтерфейс, який спрощує виконання складних завдань з тонкого налаштування.

Залишити відгук проВідеокарта ZOTAC GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Trinity (ZT-D40900D-10P)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки