Варильна поверхня Whirlpool індукційна, 60см, розширена зона, чорний (WLB4060CPNE)

Код товару: 253164803
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Кількість конфорок
  • 4
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Whirlpool WhirlpoolВиробник

Просто виберіть відповідний спосіб приготування, і панель автоматично встановить ідеальний рівень потужності.

FlexiSide - об'єднуючи дві зони нагріву в одну, Ви зможете використовувати простір на свій розсуд.

Це збільшує корисну площу робочого простору і створює рівномірний розподіл температури.

Функція робочих зон Chef Control у варильній поверхні Whirlpool - WL B4060 CPNE дає змогу розділяти поверхню плити на кілька зон і одночасно налаштовує їх на заданий рівень потужності.

Таким чином, посуд можна переставляти з однієї зони в іншу без взаємодії з інтерфейсом і готувати кілька страв одночасно на різних температурах. Індукційні технології надають безпеку та ефективність приготування Індукційна варильна панель автоматично виявляє поставлений на неї посуд, і, оскільки поверхня не нагрівається занадто сильно, ваше молоко або улюблена страва ніколи не пригорить на керамічній поверхні.

Це значно полегшує очищення поверхні варильної панелі та підвищує безпеку її використання.

Індукційна технологія набагато ефективніша за інші та дає змогу заощаджувати до 40% енергії порівняно з традиційною варильною панеллю. Легке чищення варильної поверхні за допомогою простої води Завдяки ексклюзивному покриттю CleanProtect, нанесеному на варильну поверхню, ви можете легко очищати її лише за допомогою води.

Це дасть змогу вашій варильній поверхні виглядати новою і через багато років служби. Час, що звільнився від готування, присвятіть тому, що вам до душі У 6th Sense передбачено чотири попередньо встановлені функції приготування, зокрема збереження тепла, кип'ятіння, танення і варіння на повільному вогні.

Просто виберіть відповідний спосіб приготування, і варильна панель автоматично встановить ідеальний рівень потужності. Керуйте двома зонами приготування як однією універсальною варильною зоною з однаковим рівнем нагрівання FlexiCook дає змогу максимально зручно використовувати об'єднану зону: зона flexi залишатиметься активною, якщо посуд, що стоїть на ній, займає принаймні половину її площі. Зберігайте вашу їжу розігрітою одним дотиком Функція Keep Warm зберігає їжу розігрітою до ідеальної температури після приготування без ризику підгоряння. Ідеальне приготування на повільному вогні Функція плавлення дає змогу готувати за дуже низьких температур, забезпечуючи ідеальний розчин для плавлення шоколаду, масла або для приготування легких ніжних соусів. Повільне приготування без ризику підгоряння Функція Simmering призначена для страв, які потребують повільного приготування.

Під час томління волога з продуктів випаровується повільно, завдяки чому зберігаються корисні властивості їжі та запобігається її прилипання до каструлі. Кип'ятіть воду та підтримуйте її киплячою Функція Boiling ефективно нагріває воду, запобігаючи її розливанню та заощаджуючи енергію. Готуйте швидше й економніше Вам потрібно закип'ятити воду, але у вас немає часу? Варильна панель закип'ятити воду дуже швидко та підтримуватиме її киплячою, одночасно знижуючи рівень споживання електроенергії. Встановити обмеження максимальної потужності З опцією Power Management Ви зможете адаптувати поверхню до можливостей електричної системи у Вашому домі.

Максимально допустима потужність панелі - 7.2 кВт, проте Ви можете встановити її таким чином, щоб вона не перевищувала, скажімо 2.5, 4 або 6 кВт. Швидкий доступ за допомогою незалежних кнопок Це рішення передбачає 9 рівнів потужності та турборежим, які можна обрати для кожної зони приготування.

Простота та інтуїтивно зрозуміле використання - понад усе!.

Залишити відгук проВарильна поверхня Whirlpool індукційна, 60см, розширена зона, чорний (WLB4060CPNE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки