uk ru

Туалет вертикальний закритий для котів Moderna Top Cat, 59 см х 39 см х 38 см, сірий (5412087020539)

Код товару: 261141803
Туалет вертикальний закритий для котів Moderna Top Cat, 59 см х 39 см х 38 см, сірий (5412087020539)
Туалет вертикальний закритий для котів Moderna Top Cat, 59 см х 39 см х 38 см, сірий (5412087020539) - Прев'ю фото №1
  • 1 532 кешбек 19,15
    • Нова пошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата За тарифами перeвізника
      Курьерская доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Moderna ModernaВиробник

Туалет для котів Moderna Top Cat поєднує в собі інновацію, зручність і надійність, де ваш улюбленець може по-справжньому розслабитися, почуватися в безпеці та насолоджуватися чистотою і усамітненням. Конструкція моделі має низку унікальних переваг, які роблять цей туалет ідеальним вибором для дбайливих власників котів.

Moderna Top Cat – це глибокий, закритий кришкою лоток із високими стінками і вертикальним входом. Вертикальний вхід дає змогу котам легко застрибувати до туалету і виходити з нього, не витрачаючи на це особливих зусиль. Отвір-вхід у кришці має розміри 24,5х22 см, а висота лотка така ж, як у закритих туалетів-будиночків – 38,3 см. Це гарантує, що коту будь-якої породи й розміру буде комфортно користуватися вертикальним туалетом.

Високі стінки туалету Топ Кет запобігають розкиданню наповнювача навколо лотка, забезпечуючи чистоту в місці використання. Це особливо цінно для власників, які стикаються зі щоденною проблемою розкидання котом і розтоптуванням ним наповнювача підлогою. Захист від розкидання посилено верхньою кришкою, що закривається. Її рельєфна поверхня являє собою ніби вбудований «килимок», де кіт, вистрибуючи з туалету, залишає наповнювач, що налип до лап. Повернувши кришку вертикально, ви можете легко струсити наповнювач назад у лоток.

Туалет для котів Moderna Top Cat має суцільну литу конструкцію. Він виготовлений без швів на дні та стінках, а це найнадійніший захист від протікань, навіть якщо у вас кілька улюбленців. Внутрішня і зовнішня поверхні лотка, а також отвір для входу не мають гострих кутів, що важливо для безпеки тварини й легкого очищення.

Moderna Top Cat виготовлений на 98% з переробленого пластику преміумкласу, який не токсичний, не містить бісфенол, не вбирає запахи, стійкий до відколів і подряпин, легко чиститься і миється теплою водою з милом.

Чому варто купити вертикальний туалет для котів Moderna Top Cat:

Залишити відгук проТуалет вертикальний закритий для котів Moderna Top Cat, 59 см х 39 см х 38 см, сірий (5412087020539)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки