Tetra Goldfish FunTips 20 таб - корм у вигляді таблеток приклеивающихся (267909)
Tetra Goldfish FunTips 20 таб - корм у вигляді таблеток приклеивающихся (267909) - Прев'ю фото №1

Tetra Goldfish FunTips 20 таб - корм у вигляді таблеток приклеивающихся (267909)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Кількість в упаковці
  • 20 табл
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tetra TetraВиробник

* Біологічно збалансований корм у вигляді таблеток приклеивающихся* Містить спеціальні інгредієнти для більшої яскравості забарвлення і підвищення життєвих сил риб* Повністю відповідає потребам золотих рибок* Здорове та веселе годування, а також захоплююче різноманітністьДо складу таблеток Тетра ФанТипс Голдфіш входять біологічно збалансовані інгредієнти, що робить їх ідеальним ласощами для всіх видів золотих рибок.Корм у вигляді приклеивающихся таблеток містить всі важливі поживні речовини і повністю відповідає потребам холодноводних видів риб.

Це означає, що корм, з одного боку, містить каротиноїди для посилення забарвлення золотих рибок і має п'ятивідсоткове зміст креветок для підтримки яскравості.

З іншого боку, золоті рибки їдять більше рослинних матеріалів, ніж їх тропічні побратими, тому таблетки мають більш високий рівень вмісту рослинних компонентів у порівнянні з кормом для тропічних рибок.

Крім того, до складу таблеток входять високоякісні жири і масла, які необхідні для здоров'я і життєвої активності рибок.Таким чином, у складі таблеток Тетра ФанТипс Голдфіш 39 відсотків білка і вісім відсотків жирів.Однак приклеивающихся таблетки — це не тільки здорове харчування для ваших улюбленців.

Оскільки таблетки кріпляться до склу акваріума, золоті рибки зможуть поступово надкусывать і з'їдати корм невеликими порціями.

Це відображає природні звички харчування рибок, які зазвичай їдять потроху кілька разів в день.

Чому саме так? У золотих рибок немає шлунка, і тому вони не можуть відчувати почуття насичення.Використання корму у вигляді таблеток, які кріпляться до склу акваріума, — це відмінна можливість з близької відстані спостерігати за поведінкою рибок.

Це також спрощує процес фотографування рибок, у тому числі представників «сором'язливих» видів, які будуть підпливати до пігулок, щоб поїсти.Существует также еще одно важное преимущество того, что ваши любимцы будут находиться у вас на виду: у вас появится возможность внимательно следить за ними, благодаря чему вы сможете обнаружить любые возможные болезни.

В конечном итоге это позволит вам принимать целенаправленные меры по борьбе с болезнями, лечить рыбок и в лучшем случае даже предотвратить распространение заболеваний.

Таким образом, таблетки Тетра ФанТипс Голдфиш не только сделают процесс кормления веселым и захватывающим, но и внесут разнообразие в рацион ваших питомцев.ХарактеристикаЗначениеОбъем упаковкиСашеткаПризначення кормиСпеціалізованийФорма випускуТаблеткиВиди рибЗолоті рибки.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки