uk ru

Сумка-перенесення Сенді №0 "Lucky Pet" для собак і кішок, чорна, 26x40x17см (104077)

Код товару: 254530903
Сумка-перенесення Сенді №0 "Lucky Pet" для собак і кішок, чорна, 26x40x17см (104077)
Сумка-перенесення Сенді №0 "Lucky Pet" для собак і кішок, чорна, 26x40x17см (104077) - Прев'ю фото №1
Сумка-перенесення Сенді №0 "Lucky Pet" для собак і кішок, чорна, 26x40x17см (104077) - Прев'ю фото №2
  • 1 185 кешбек 14,82
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Lucky Pet Lucky PetВиробник

Сумка-перенесення Lucky Pet Сенді розроблена спеціально для цінителів лаконічних, стильних та функціональних аксесуарів.

Питання перенесення чи перевезення вихованця з рідного та звичного простору виникає завжди. У когось раніше, у когось пізніше. В ідеалі про засоби та аксесуари переміщення хвостатого варто подумати задовго до того, як він став членом сім'ї. А якщо, вихованець уже став господарем у будинку? Вибирати сумку-перенесення краще ретельно і за двома критеріями: як відчуватиме ваш друг у цій сумці, і наскільки вам особисто буде легко її використовувати.

В ідеалі сумка-перенесення може стати предметом радості для двох, дозволить легко долати будь-які відстані від ветклініки за рогом до поїздки по всій країні.

У дизайні використано кілька видів текстилю, абсолютно різних за фактурою та функціоналом. Дно сумки з ущільнювачем, одна бічна частина заповнена м'якою, але щільною сіткою, матрац та передні деталі на контрасті за кольором. Основне текстильне рішення каркасу Сенді – тканина Оксфорд. Вона належить до виду тканин спеціального призначення, використовується для виготовлення туристичного та спортивного приладдя. Основні характеристики: підвищена зносостійкість, водовідштовхувальний ефект, функція антидрапки/антизачіпки, витримує постійні чищення та прання, приємна візуально і на дотик, внутрішня частина сумки, знімний матрац - саме ті частини перенесення, які зазнають сильних навантажень. Вони також пошиті з Оксфорда і зможуть витримати хуліганство навіть гіперактивного вихованця.

Сумка-перенесення виконана в стилі спортивної сумки. Візуально проста, вона має низку практичних переваг. Округлі класичні контури однотонного каркасу ідеально наголошують на яскравих кантах неонового кольору. З таким стильним аксесуаром приємно переміщатися і в автомобілі, і у громадському транспорті. Перенесення містка, з ущільненим дном і знімним матрацом. Вихованець не буде "провисати", всередині можна сидіти, лежати. Передбачено повідець із карабіном. Для повного комфорту особливо важливим є момент реакції на зовнішній світ. Тканинна сіточка та відкидний верх на липучці та блискавці розроблені не лише для циркуляції повітря. Вихованець легко спостерігає зі свого суперлюксу за тим, що відбувається навколо. У будь-який момент ви можете розстебнути верхню частину перенесення і поспілкуватися з хвостатим, пригостити його ласощами або перевірити стан улюбленця. Якщо він пристебнутий шлейкою з карабіном, хвилюватися нема чого. Злякавшись, він вистрибнути не зможе. На бічній частині перенесення передбачена містка кишенька. Прекрасний привід захопити з собою ласощі, пелюшку або улюблену хвостату іграшку. Для вашої зручності передбачено два варіанти носіння сумки: за дві ручки або на підтяжці через плече.

Догляд: при легкому забрудненні буде достатньо чищення мильною губкою, при сильних забрудненнях - матрац легко знімається та стирається в делікатному режимі або ручним пранням. Якщо ви не плануєте поїздки, сумку-перенесення краще зберігати в спеціальному практичному чохлі, що входить до комплектації.

Якщо ви дійсно хочете, щоб вихованець не боявся подорожувати, привчайте його до сумки-перенесення поетапно, залишаючи її біля спального місця улюбленця, з іграшками всередині, з ласощами. Коли інтерес буде задоволений, на зміну прийде прихильність та любов до нового переносного будиночка категорії люкс. І тоді вже не ви, а хвостате диво чекатиме на нові, цікаві подорожі.

Розмір (ДхШхВ): 26 x 40 x 17 см

Залишити відгук проСумка-перенесення Сенді №0 "Lucky Pet" для собак і кішок, чорна, 26x40x17см (104077)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки