uk ru

Сухий корм Profine Cat Indoor для котів, що живуть у приміщенні з ягнятком і рисом 300 г - 300 (г) (1111145715)

Код товару: 251759903
Сухий корм Profine Cat Indoor для котів, що живуть у приміщенні з ягнятком і рисом 300 г - 300 (г) (1111145715)
Сухий корм Profine Cat Indoor для котів, що живуть у приміщенні з ягнятком і рисом 300 г - 300 (г) (1111145715) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Profine ProfineВиробник

Profine Cat Indoor

Продаємо корми для домашніх котів. Знаємо про те, з якими проблемами стикаються господарі тварин, які не виходять надвір. Допомагаємо людям та вихованцям харчуватися повноцінно, заповнюємо дефіцит поживних речовин.

Коти, що живуть у будинку, часто вилизують покриви, компенсують недолік активності і знімають стрес. Вовни накопичуються в шлунку, утворюються вовняні грудки. Купуйте корм Profine Cat Indoor, допоможіть тварині позбутися вовни природним способом.

Виробник додав яблучний і буряковий макуху, морські водорості. Ці продукти:

Домашні коти потребують білкової їжі так само, як і дикі родичі. Виробник у гранулах супер-преміум класу поєднав мʼясо ягняти, курятину та печінку. Присмачив білковий склад жиром лосося, збагатив Омегами 3 та 6.

Кішки отримують необхідні для зростання та розвитку амінокислоти, використовують для формування здорового покриву. Рибʼячий жир надає блиску та лиску.

Трави, що входять до складу, є джерелом натуральних волокон і вітамінів/мінералів. Зелена їжа містить у складі хлорофіл – аналог гемоглобіну. Ця речовина показана живим істотам, що живуть в умовах без сонячного світла.

Склад:

дегідроване мʼясо ягняти (38%), рис (22%), дегідроване мʼясо курки, кукурудза, курячий жир (консервований токоферолами), рибʼячий жир з лосося (2%), гідролізована куряча печінка, сушене яблуко, буряковий жом, пивні водорості (0,5%), суміш трав (фенхель, базилік, шавлія 0,02%), корінь цикорію (джерело маннан-олігосахаридів 0,015%), фрукто-олігосахариди (0,012%), екстракт юкки (Yucca schidigera) ).

Залишити відгук проСухий корм Profine Cat Indoor для котів, що живуть у приміщенні з ягнятком і рисом 300 г - 300 (г) (1111145715)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки