uk ru

Сухий корм Nutra Mix Maintenance для помірно активних кішок 9.07 кг (4820125430577)

Код товару: 255251003
Сухий корм Nutra Mix Maintenance для помірно активних кішок 9.07 кг (4820125430577)
Сухий корм Nutra Mix Maintenance для помірно активних кішок 9.07 кг (4820125430577) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна-виробник товару
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Nutra Mix Nutra MixВиробник

Цей смачний та ідеально збалансований корм створений спеціально для помірно активних, дорослих пасивних тварин. Він складається з високоякісних добірних зернових, білків та інших інгредієнтів, які так необхідні котам для здорових зубів, міцних суглобів, чудової вовни та відмінного самопочуття. Збалансований вміст поживних компонентів гарантує вихованцю оптимальний рН баланс, а також ефективно запобігає утворенню каменів та піску в сечостатевих органах. Цей продукт рекомендований для кішок, які не зайняті репродукцією, кастровані або мають зайву вагу. Проведені тести американською асоціацією держконтролю підтверджують, що цей товар гарантує збалансоване повноцінне харчування для літніх котів. Корм містить добірну курку, кукурудзу, рис та всі необхідні мікроелементи та вітаміни, що забезпечує якісний та повноцінний раціон. Відмінні смакові якості обов'язково оцінять навіть найвибагливіші чотирилапі гурмани. Знижені енергетичні властивості допоможуть літній та не дуже активній кішці залишатися здоровою та енергійною.

Інгредієнти: Куряче м'ясо, рис, курячий жир (консервований сумішшю токоферолів та вітаміном Е), кукурудза, кукурудзяна клейковина, курячі потрухи, бурякова м'якоть, хлорид натрію, хлорид холіну, dl-метіонін, хлорид калію, цинку, тау ніацин, сульфат магнію, сульфат міді, тіаміну мононітрат, вітамін А, біотин, йодистий калій, кальцію пантотенат, рибофлавін, гідрохлорид піридоксину (вітамін В6), вітамін В12, оксид магнію, бісульфат диметилпіримідінолу (вітамін К), вітамін D, фо.

Склад: Протеїн 30.0% Жир 15.0% Зола 6.5% Клітковина 3.0% Вода 10.0% Кальцій 1.2% Фосфор 0.9% Магній 0.1% Таурін 0.1%

Дотримуйтесь вказівок таблиці на упаковці для збільшення або зниження кількості корму відповідно до розмірів, віку, ваги та рівня активності вашої кішки, щоб підтримувати оптимальну вагу тварини. Вагітні і кішки, що годують, а також кішки, що живуть в холодних умовах, можуть їсти в 2 або в 4 рази більше звичайної норми.

Залишити відгук проСухий корм Nutra Mix Maintenance для помірно активних кішок 9.07 кг (4820125430577)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки