uk ru

Сухий корм Mera essential Agility для активних дорослих собак 12.5 кг (060850)

Код товару: 248827403
Сухий корм Mera essential Agility для активних дорослих собак 12.5 кг (060850)
Сухий корм Mera essential Agility для активних дорослих собак 12.5 кг (060850) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник MeRa MeRaВиробник

Німецький корм Meradog Care Agility супер-преміум класу корм-повноцінний щоденний раціон для активних дорослих собак.

Усунення неприємних запахів від собаки-формула Запах, стоп!.

До складу корму входять тільки натуральні інгредієнти: гідролізований білок курки, яйце, Юкка Шидігера.Особливість корму Agility-формула Запах, стоп!Спеціальний комплекс біологічно активних речовин, що усувають неприємний запах від собаки, обумовлений харчуванням і іншими факторами;Формула " Запах Стоп!"природним чином працює саме там, де виникають запахи – в шлунково-кишковому тракті.Відмінність корму суперпреміум класу Meradog Care Agility від аналогів:25% висушеного і гідролізованого білка курки і 2,5% борошна з риби;Яйця (тваринний білок) містять лютеїн. Лютеїн входить до складу сітківки ока.

З віком тварини він зменшується в організмі і його необхідно заповнювати для попередження погіршення зору;Присутність в складі порошку з юки Шидигера дозволяє зв'язувати аміак в товстому кишечнику, зменшує запах калу.Активізує травлення і роботу печінки, має антипаразитну дію.Корм додатково збагачений необхідними вітамінами для повноцінної життєдіяльності:Вітамін С-бере участь в обмінних процесах і зміцнює імунітет;Вітамін Е-бере участь в регенерації клітин шкіри і шерсті і нормалізує статеві функції тварини;Бета-каротин-бере участь в обмінних процесах в клітковині ока.

Благотворно впливає на якість зору;Селен-необхідний для роботи підшлункової та щитовидної залоз. Впливає на гормональний фон цуценя.

У вагітних тварин знижує інтоксикацію;Омега-3, Омега-6 і хелат цинку – незамінні жирні кислоти для собак, які самостійно не виробляються організмом.

Благотворно впливають на шерсть і шкіру, роботу печінки, нирок, серця;Пребіотичний інулін-необхідний для стабільної кишкової флори і здорового травлення.

ІнгредієнтКукурудза, білок з м'яса птиці (курка, 25 %, частково висушений і гідролізований), ячмінь, рис, тваринний жир, бурякова стружка (знесахарена), рибне борошно (2,5 %), лляне насіння (2 %), кукурудзяний глютен, яєчний порошок (1 %), дріжджі екстракт (1 %, сухі), хлорид натрію, масло лосося (0,2 %), соняшникова олія (0,15%), карбонат кальцію, порошок цикорію (0,1% інулін), порошок з юки шидігера (0,02 %).ДомішкаВітаміни А - 12.000 ME, D3 - 1.200 ME, E - 200 мг, с - (у вигляді аскорбіл фосфату) 50 мг; бета-каротин - 10 мг,вітамін В2 - 15 мг, L-карнітин - 40мг, мідь (у вигляді пентагідрату сульфату міді (II)) - 12,5 мг , цинк (у вигляді моногідрату сульфату цинку) - 160 мг, цинк (у вигляді гліцин хелатгідрату цинку) - 40 мг, залізо (у вигляді моногідрату сульфату заліза (II)) - 200 мг, марганець (у вигляді моногідрату сульфату марганцю (II)) - 25 мг, йод (у вигляді йодату кальцію, безводного) - 2,3 мг, селен (у вигляді селеніту натрію) - 0,35 мг.

Залишити відгук проСухий корм Mera essential Agility для активних дорослих собак 12.5 кг (060850)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки