uk ru

Сухий корм Mera Cats Sensitive Adult Сhicken (Huhn) для чутливих котів з куркою 10 кг (38645)

Код товару: 248909003
Сухий корм Mera Cats Sensitive Adult Сhicken (Huhn) для чутливих котів з куркою 10 кг (38645)
Сухий корм Mera Cats Sensitive Adult Сhicken (Huhn) для чутливих котів з куркою 10 кг (38645) - Прев'ю фото №1
  • 3 612 кешбек 45,15
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник MeRa MeRaВиробник

MERA Cats Sensitive — відповідний вигляд, смачний, стійкий.У всій лінійці продуктів ми утримуємося від додавання цукру, а також штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

ВІДПОВІДАЄ ВИДУ: Наші найкращі рецепти без зерна та з великою кількістю свіжого м'яса забезпечують ваших кішок усіма важливими поживними речовинами для довгого та здорового котячого життя! СМАЧНО: Не тільки якісно, але й смачно! Крім смачних інгредієнтів, ми подбали про те, щоб форма та розмір наших крокетів були оптимально адаптовані до уподобань і потреб ваших фаворитів.

Вашій кішці сподобається! СТІЙКІСТЬ: Ми використовуємо м'ясо курчат з ініціативи Tierwohl (захист тварин): вони отримують більше життєвого простору та матеріалів, щоб зайняти себе і в такий спосіб можуть жити відповідно до своєї природної поведінки.

І ми є першою компанією в індустрії кормів для хатніх тварин, що отримала сертифікат TÜV Rhineland відповідно до стандарту ZNU для сталого керування!MERA THE PETFOOD FAMILY. С ЛЮБОВЬЮ К ЖИВОТНЫМ И ПРИРОДЕ. Ми любимо тварин.

Так усе й почалося понад 70 років тому — з цією любов'ю і з бажанням забезпечити найкраще харчування для собак і кішок.

Ми присвятили себе цьому завданню всією душею і досі працюємо.

Що робить корм для хатніх тварин справді чудовим? Ось що ми думаємо: СПОВІДАЄ ВИДАМ. СМАЧНИЙ. СТАБІЛЬНИЙ.

Тому що те, що ми робимо, має приносити користь усім: тваринам, людям і природі.

Щоб забезпечити це, наші фахівці з тварин розробляють інноваційні продукти впродовж трьох поколінь і ніколи не перестануть проводити подальші дослідження. MERA виступає за стійку ділову активність.

Ми хочемо мати позитивний вплив: на довкілля, на людей, які живуть із нами, і через нас — на наш рідний регіон, район Нижнього Рейну.

І про виживання нашої компанії: ми працюємо над усіма цими речами з твердою впевненістю.Склад: курячий білок (сушений, зокрема 10% від «Ініціативу Тіерволь» — ферми), свіжа яловичина (14%), яловичина вирізка (14%, сушена), картопляні пластівці, картопляний крохмаль, горох, пташиний жир, гідролізат курячого білка, лігноцелюлоза, сушений жом буряків, лляне насіння, мінеральні речовини, пивні дріжджі (висушені), лососева олія, соняшникова олія, лушпиння подорожника (0.2%), інулін цикорію, клітинні стінки дріжджів (0.2%, багаті маннаноолігосахаридами й бета-глюканами), хміль і екстракт виноградних кісточок (збагачений флавоноїдами), юка Шидигера, глюкозамін із тканин тварин (0.02%), хондроїтинсульфат (0.01%).

Аналітичні складники: білок — 30%, вміст жиру — 14%, сира клітковина — 4%, сира зола — 6.5%, кальцій — 1.1%, фосфор — 0.68%, натрій — 0.35%, магній — 0.07%.Харчові добавки: вітамін А — 16 000 МО, вітамін D3 — 1600 МО, вітамін Е — 300 мг, вітамін С — 100 мг, таурин — 2000 мг, мідь (у формі сульфату міді (II), пентагідрат) — 15 мг, цинк у формі сульфату цинку, моногідрат) — 130 мг, залізо (у формі сульфату заліза (II), моногідрату) — 220 мг, марганцю (у формі сульфату марганцю (II), моногідрату) — 35 мг, йоду (у формі йодату кальцію, безводного) — 1.8 мг, селену (у формі селеніту натрію) — 0.4 мг.Технологічні добавки: антиоксидант.

Залишити відгук проСухий корм Mera Cats Sensitive Adult Сhicken (Huhn) для чутливих котів з куркою 10 кг (38645)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки