Сухий корм Hill's SP Fel Adult Sterilised, для стерилізованих котів, з тунцем - 1.5 (кг) (607282)

Код товару: 251751103
Сухий корм Hill's SP Fel Adult Sterilised, для стерилізованих котів, з тунцем - 1.5 (кг) (607282)
  • 942 кешбек 11,78
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Hill's Hill'sВиробник

Сухий корм для кішок Hill's Science Plan Young Adult Sterilised, з тунцем містить унікальну формулу для контролю ваги тіла, яка допоможе вашій стерилізованій кішці або кастрованому коту залишатися струнким.

Hill's Science Plan Young Adult Sterilized – це повнораційний корм, спеціально розроблений для кастрованих кішок/стерилізованих кішок віком від 6 місяців до 6 років. Багато власників стерилізують/каструють кішок, щоб запобігти небажаній вагітності та певній поведінці. Вже за короткий час після стерилізації/кастрації у кішок значно змінюється обмін речовин, зменшується споживання енергії, а апетит підвищується. Ось чому Hill's Science Plan Young Adult Sterilized був розроблений для щоденного годування. Це дає можливість здорового розвитку та підтримки здоров'я у молодих та дорослих кішок. Формула для контролю ваги Hill's з додаванням L-карнітину допомагає котам залишатися стрункими та активними. Контрольований рівень мінералів у кормах може підтримувати здорову систему сечовивідних шляхів. Формула корму не містить штучних консервантів, барвників та ароматизаторів. котів

Низький вміст жиру та калорій для оптимальної ваги

Контрольований вміст мінералів для здоров'я сечової системи

Високий рівень L-лізину для підтримки життєвих сил, що допомагає котам залишатися стрункими та активними

Виготовлено із високоякісних інгредієнтів

Спеціальна формула з використанням інгредієнтів, що допомагають підтримувати функцію головного мозку, активність та життєву енергію

Рекомендації щодо годування: Сухий корм Hill's Science Plan Young Adult Sterilized рекомендований для кастрованих кішок та стерилізованих кішок віком від 6 місяців до 6 років. Унікальна формула для контролю ваги тіла допоможе стерилізованій кішці/каструваному коту залишатися струнким. Дотримуйтесь норм годування, зазначених у таблиці на упаковці, але також враховуйте індивідуальні потреби вашого кота.

При переході з одного корму в інший рекомендується робити це поступово, щоб організм тварини зміг адаптуватися до нового раціону. Поступово додавайте новий корм до попереднього, щодня збільшуючи кількість нового корму та зменшуючи кількість попереднього, доки не відбудеться повної заміни. У середньому процес переходу новий корм триває 5-7 днів.

Корм рекомендується пересипати у спеціальний контейнер із кришкою для зберігання харчових продуктів.

Важливо: щоб ваш улюбленець завжди мав доступ до чистої води!

Склад: кукурудза, дегідратований білок курки та індички, кукурудзяний глютен, дегідратований білок тунця, тваринний жир, мінерали, дигест, риб'ячий жир, насіння льону.

Добавки (на кг): залізо – 52.9 мг, йод – 0.8 мг, мідь – 5.2 мг, марганець – 5.5 мг, цин – 109 мг, селен – 0.1 мг; із натуральними антиоксидантами.

Поживні речовини: білок – 31.2%, вміст жиру – 10.1%, сира клітковина – 1.3%, сира зола – 5.4%, L-лізин – 2.2%, кальцій – 0.78%, фосфор – 0.70%, натрій – 0.42%, кал 0.68%, магній – 0.09%; на кг: вітамін А – 5853МО, вітамін D3 – 639МО, вітамін E – 500 мг, вітамін C – 90 мг, бета-каротин – 1.5 мг, L-карнітин – 528 мг.

Енергетична цінність: 3579 ккал/кг

Залишити відгук проСухий корм Hill's SP Fel Adult Sterilised, для стерилізованих котів, з тунцем - 1.5 (кг) (607282)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки