uk ru

Сухий корм для собак Advance Mother Dog & Initial 0.8 кг. для вагітних, годуючих собак і цуценят всіх порід (923529)

Код товару: 250440203
Сухий корм для собак Advance Mother Dog & Initial 0.8 кг. для вагітних, годуючих собак і цуценят всіх порід (923529)
Сухий корм для собак Advance Mother Dog & Initial 0.8 кг. для вагітних, годуючих собак і цуценят всіх порід (923529) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Advance AdvanceВиробник

Advance Mother Dog & Initial - високоякісний збалансований повноцінний корм для цуценят (у віці від 3-х тижнів до 2-х місяців), а також для вагітних і годуючих собак.

Ексклюзивна формула, що містить нуклеотиди, яка допомагає підвищити ефективність реплікації клітин і забезпечує оптимальний розвиток тканин зростаючих цуценят.

Прискорений ефект реплікації клітин дозволяє активізувати імунну систему, посилюючи захисний бар'єр організму проти бактерій, вірусів та інших патогенів.

C пребіотиками та імуноглобулінами, для правильного розвитку і захисту шлунково-кишкового тракту.

Переваги корми Advance Mother Dog & Initial: АКТИВНІ ІМУНОГЛОБУЛІНИ Натуральні протеїни для поліпшення травлення і підтримки здоров'я кишечника ОСНОВНІ ІНГРЕДІЄНТИ: КУРКА ТА РИС Відмінні джерела білків і вуглеводів, легкозасвоювані білки для оптимального здоров'я і функціонування кишечника.

Склад Advance Puppy Initial Курка (21%), дегідрованому тваринні білки, рис (17%), борошно з кукурудзяної клейковини, кукурудза, тваринні жири (стабілізований вітамін Е), гидролизированые тваринні білки, бурякова пульпа, пивні дріжджі, кокосове масло, риб'ячий жир, білки плазми, казеїнат, калію хлорид, інулін, нуклеодтиды, сіль, збагачені біофлавоноїдами.

Типовий аналіз Компонент Зміст білки 32% жири 23% клітковина 2% вологість 8% кальцій 1,3% фосфор 1% вітамін А 27000 МО вітамін D3 1800 МО вітамін Е 670 мг НУКЛЕОТИДИ, ЯКІ В ПРИРОДНИХ УМОВАХ МІСТИТЬСЯ В МАТЕРИНСЬКОМУ МОЛОЦІ Підвищують ефективність реплікації клітин, сприяючи оптимальному розвитку травної та імунної системи ОПТИМАЛЬНЕ СПІВВІДНОШЕННЯ КАЛЬЦІЮ І ФОСФОРУ Забезпечує оптимальний ріст і розвиток міцних кісток.

Залишити відгук проСухий корм для собак Advance Mother Dog & Initial 0.8 кг. для вагітних, годуючих собак і цуценят всіх порід (923529)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки