uk ru

Сухий беззерновой корм для дорослих котів від 1 року з білою рибою Grain Free White Fish Adult Cat 2 kg (OAK46304)

Код товару: 248964403
Сухий беззерновой корм для дорослих котів від 1 року з білою рибою Grain Free White Fish Adult Cat 2 kg (OAK46304)
Сухий беззерновой корм для дорослих котів від 1 року з білою рибою Grain Free White Fish Adult Cat 2 kg (OAK46304) - Прев'ю фото №1
Сухий беззерновой корм для дорослих котів від 1 року з білою рибою Grain Free White Fish Adult Cat 2 kg (OAK46304) - Прев'ю фото №2
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник OAK'S FARM OAK'S FARMВиробник

Корм для дорослих кішок на основі білої риби від виробника OAK'S FARM не містить в собі зерна.

Продукт збалансований і не викликає алергічних реакцій.

Завдяки органічному складу і збагачення комплексом вітамінів і мінералів, корм зміцнює імунну систему, сприяє нормальному розвитку нервової системи і покращує роботу мозку тварини.

Опис Корм для дорослих кішок Біла Риба відноситься до преміум класу.

У його виготовленні використовуються тільки натуральні інгредієнти.

Близько 46% складу – біла риба, яка легко засвоюється, і не викликає проблем з ШКТ, що важливо для кішок в будь-якому віці.

Вітаміни і мінерали, що входять до його складу відновлюють структуру шкірного покриву, покращують роботу нервової системи, роблять шерсть тварини блискучою і шовковистою.

Завдяки багатому складу, кішці потрібно невелику кількість корму для підтримки здоров'я.

Склад Основна частина корму складається з дрібно подрібненої сушеної білої риби, картопляних пластівців, рослинного білка, буряка дрібно нарізаною, льону, пивних дріжджів, олії з лосося, яєчного порошку, гороху, целюлози, цикорію, манано-олиги, асаї, юки, чаю і календули.

В якості корисних добавок у продукті знаходиться вітаміни А, Е і D, кальцій, йод, залізо, мідь, марганець, цинк, натрій, таурин, розмарин, токоферол і антіслежіватель клиноптилолит.

У процентному співвідношенні В кормі знаходиться 32% білка, 3% клітковини, 11% жиру, 9,4% сирої золи, 1,3% кальцію, 1% фосфору, 0,7% калію, 0,35% натрію, 0,6% Омеги-3 і 2,44% Омега-6.

Денна норма Дозування корму розраховується за вагою тварини: Вага Норма корму в день від 1-2 кг 22-48 р 2-3 кг 18-63 р 3-4 кг 63-76 р 4-5 кг 76-88 р 5-6 кг 88-100 р 6-7 кг 100-110 г 7-8 кг 110-121 р Перерахована норма корму – рекомендації від виробника, але виходячи з потреб тварини, його дозування може коригуватися.

Залишити відгук проСухий беззерновой корм для дорослих котів від 1 року з білою рибою Grain Free White Fish Adult Cat 2 kg (OAK46304)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки