uk ru

Сухий безглютеновий корм Mera Finest Fit Indoor для домашніх кішок (птиця/лісові ягоди) 4 кг (33734)

Код товару: 248116903
Сухий безглютеновий корм Mera Finest Fit Indoor для домашніх кішок (птиця/лісові ягоди) 4 кг (33734)
Сухий безглютеновий корм Mera Finest Fit Indoor для домашніх кішок (птиця/лісові ягоди) 4 кг (33734) - Прев'ю фото №1
Сухий безглютеновий корм Mera Finest Fit Indoor для домашніх кішок (птиця/лісові ягоди) 4 кг (33734) - Прев'ю фото №2
Сухий безглютеновий корм Mera Finest Fit Indoor для домашніх кішок (птиця/лісові ягоди) 4 кг (33734) - Прев'ю фото №3
  • 1 409,46 кешбек 17,62
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник MeRa MeRaВиробник

Mera Finest Fit Indoor - повноцінний безглютеновий сухий корм зі свіжим м'ясом птиці, рисом та лісовими ягодами для дорослих кішок, що мешкають у домашніх умовах.

Раціони Finest Fit - цілісна концепція харчування, в якій передбачені індивідуальні варіанти харчування відповідно до кожної фази життя, від маленьких кошенят до кішок похилого віку, а також адаптовані до особливих потреб улюбленців.

Рецепти зі свіжим м'ясом та добірними вітамінами та мінералами забезпечують оптимальний комплексний догляд за вихованцем.

Mera Finest Fit Adult Indoor Cat розроблений з урахуванням потреб кішок, що мешкають у приміщенні.

Корм має легкозасвоювану рецептуру на основі птиці, рису та ягід, завдяки чому запобігає набору зайвої ваги, одночасно забезпечуючи улюбленця необхідною енергією та нутрієнтами.

Раціон також сприяє виведенню грудочок шерсті, що особливо важливо для домашніх кішок, що приділяють багато часу вилизуванню.

Переваги: Завдяки вмісту великої кількості свіжого м'яса птиці та високоякісних рослинних інгредієнтів, корм оптимально засвоюється та забезпечує комплексний догляд.

М'ясо птиці є відмінним джерелом амінокислот, а також мінеральних речовин, зокрема заліза, магнію, цинку, фосфору та калію, необхідних для нормальної роботи нервової системи та підтримання артеріального тиску.

Лісові ягоди, що входять до складу, багаті вітамінами і антиоксидантами, які зміцнюють імунну систему, покращують пам'ять і захищають організм від шкідливих вільних радикалів.

Збагачений ненасиченими жирними кислотами Омега-3, Омега-6 та Омега-9 з натуральних інгредієнтів, незамінних для здоров'я шкіри, а також серця та суглобів.

Містить дріжджі та юкку Шидігера для зміцнення імунної системи вихованця, а також інулін цикорію, який допомагає підтримувати нормальну кишкову флору.

Завдяки підвищеному вмісту лігноцелюлози та сушеного бурякового жому запобігає утворенню грудочок шерсті.

Мінеральні речовини додані до корму в особливій комбінації, що допомагає запобігти утворенню каменів у нирках.

У раціонах Finest Fit не використовуються екзотичне м'ясо та пшениця, що запобігає проявам харчової непереносимості або алергічних реакцій.

Не містить ГМО, сої та цукру, а також штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

Mera є першою компанією в індустрії харчування для домашніх тварин, сертифікованою TÜV Rhineland, відповідно до стандарту ZNU з екологічного забезпечення та раціонального управління.

Склад: білок птиці (25,5%, частково сушений та гідролізований), рис (25%), свіже м'ясо птиці (15%), кукурудзяна клейковина, жир птиці, лігноцелюлоза (3,5%), бурякова м'якоть сушена (3%), насіння льону (2%), гідролізат печінки (1%, сушена), хлорид натрію, олія лососева (0,8%), олія соняшникова (0,5%), хлорид калію, сульфат кальцію (безводний), інулін цикорію (0 ,2%), клітинні стінки дріжджів (сушені, 0,042% бета-глюканів та 0,038% маннанолігосахаридів), сушені ягоди (малина 0,03%, ожина 0,03%, чорниця 0,03%), порошок юк.

Добавки на 1 кг: вітамін А 20000 МО, вітамін D3 1600 МО, вітамін Е 400 мг, вітамін С 200 мг, таурин 2000 мг, мідь (сульфат міді (II), пентагідрит) 15 мг, цинк (сульфат цинку, моногідрат) 10 мг, цинк (гліцин-хелат цинку, гідрат) 60 мг, залізо (сульфат заліза (II), моногідрат) 250 мг, марганець (сульфат марганцю (II), моногідрат) 30 мг, йод (йод кальцію, безводний) 2 мг, селен (селеніт натрію) 0,35 мг. Технологічні добавки: антиоксиданти.

Рекомендації щодо годування: переконайтеся, що ваш кіт ма постійний запас свіжої води.

Рекомендовані дані є лише приблизними значеннями на день і повинні бути адаптовані відповідно до зовнішнього впливу та характеру тварини.

Зберігання: будь ласка, зберігайте всі продукти MERA в прохолодному та сухому місці, щоб зберегти якість протягом усього терміну придатності.

ДОЗУВАННЯ Вага кішки кг Норми годування г/добу 2 30 3 40 4 45 5 55 6 60 7 65 8 70.

Залишити відгук проСухий безглютеновий корм Mera Finest Fit Indoor для домашніх кішок (птиця/лісові ягоди) 4 кг (33734)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки