Сухой корм холистик Nutram Total GF Mini Turkey, Chiken&Duck 5.4 кг с курицей и уткой для мелких пор T27_(5.4kg)

Код товару: 249150203
Сухой корм холистик Nutram Total GF Mini Turkey, Chiken&Duck 5.4 кг с курицей и уткой для мелких пор T27_(5.4kg)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Nutram NutramВиробник

Корм Nutram (Нутрам) T27 Total Grain-Free Turkey, Chicken & Duck Small Breed Dog відноситься до кормів категорії Holistic (Холистик), у яких основним правилом підбору інгредієнтів є принцип "зсередини назовні".

Це беззерновой! повнораціонний сухий корм призначений для собак дрібних порід та може використовуватися на всіх стадіях життя тварини від щеняти до дорослого собаки.

У основі корму дієтичне виді м'яса: м'ясо індички, м'ясо курки.

Корм містить необхідний набір вітамінів і мікроелементів, оптимальна комбінація всіх поживних продуктів для правильного розвитку, зростання, гарного самопочуття і здоров'я вихованця.

Переваги використання корму T27 Total Grain-Free Turkey, Chicken & Duck Small Breed Dog: забезпечує організм собаки від щеняти до дорослої особини необхідною кількістю поживних речовин корм не містить консервантів, барвників і підсилювачів смаку висока м'ясна складова корми: близько 37%, в основі філе індички і м'ясо курки, яке є основним джерелом легко засвоюваного білка. Не містить риби або рибних субпродуктів.

корм Holistic (холистик): не містить сою, кукурудзу, пшеницю, тапіока та картоплю високий вміст клітковини (гарбуз, яблука, брокколі) забезпечує хороше травлення імбир, ромашка, куркума, Юка Шідігера, м'ята перцева, будучи природними анестетиками, нормалізують газоутворення і впливають на мікрофлору кишечника вітаміни, амінокислоти, мікроелементи в оптимально підібраному співвідношенні сприяють зростанню цуценя, зміцнення м'язової маси, правильному формуванню скелета.

Залишити відгук проСухой корм холистик Nutram Total GF Mini Turkey, Chiken&Duck 5.4 кг с курицей и уткой для мелких пор T27_(5.4kg)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки