Субстрат під основний грунт Sera Floredepot для акваріумних рослин - 4.7 кг (03380,01)

Код товару: 252239803
Субстрат під основний грунт Sera Floredepot для акваріумних рослин - 4.7 кг (03380,01)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Sera SeraВиробник

Акваріум має бути живим, що послаблює напругу, прикрасою. Хотілося б завжди милуватися цікавою поведінкою барвистих декоративних рибок та яскравою зеленню листя здорової рослинної місцевості. Завдяки узгодженим SERA продуктам по догляду, дуже просто створити відповідні для рибок і рослин, водні співвідношення.

SERA Флоредепот (SERA floredepot) є основою для SERA удобрювальної системи (SERA fertilization system). Він створює для Ваших водних рослин, м'яку основу з очищеного піску, мікроелементів, поживних солей та енергійних речовин, а також обробленого торфу, який містить ґрунт слабкий. Він, також, багатий на довгостійкі поживні речовини.

SERA флоредепот узгоджений так, що рослини формують міцне коріння, листя стає соковито-зеленим і ікрометання стимулюється оптимальним чином. Спостерігаючи за кількістю рослин в акваріумі, найбільш потрібні поживні речовини, споживаються протягом 4-6 тижнів. Їх слід щотижня удобрювати по черзі з SERA флоренетте A (SERA florenette А) таблетками та SERA флорена (SERA florena), беручи до уваги інструкцію щодо застосування. Для багатьох рослин рекомендується також добриво за допомогою SERA СО2-пристрою для добрива (SERA C02 fertilization system). Завдяки цьому систематичному догляду за рослинами, Ви завжди радітимете Вашим розкішним підводним садом.

Вказівки щодо застосування:

1. Насамперед визначте в акваріумі місця, де Ви посадите рослини. Приклад дивіться на нарисі 1.

2. Потім рівномірно розподіліть SERA флоредепот на, для засадження, передбачені місця. Тепер повністю засипте вільну площу та SERA флоредепіт добре промитим акваріумним гравієм, зерноподібністю 1-3 мм. Для досягнення мінімальної загальної висоти ґрунту (від 6 -8 см), Вам знадобиться, наприклад, для 100-літрового акваріума (площа 80 х 35 см), прим., 25 - 30 кг гравію.

3. Тепер заповніть акваріум на, приблизно, 80% водопровідною водою. Для того, щоб грунт не піднімався, використовуйте глибоку тарілку або іншу глибоку чашу (малюнок 2). Будь ласка, звертайте увагу на те, щоб відро, що приймається, до цього ніколи не мало контакту з миючими або очищаючими засобами.

4. Після того, як акваріум на 80% заповнений водою, помістіть в нього спочатку декораційний матеріал (напр., коріння, камені) і потім засаджуйте акваріумні рослини.

Рослини, що залишаються низькими посадіть вперед, високо виростають рослини посадіть назад. Потім обережно заповнюйте акваріум водою. Після цього відразу обробіть воду за допомогою SERA акутану (SERA aqutan). Тепер вмонтуйте нагрівач та фільтр. Фільтруючий матеріал відразу обробіть за допомогою SERA нітривек (SERA nitrl-vec). Після підключення фільтра додайте також в акваріумну воду SERA нітривек і увімкніть освітлення.

При застосуванні SERA нітривек (слідуючи інструкції щодо застосування) можна засаджувати рибок вже наступного дня.

Ще кілька вказівок:

рослини воліють завжди рівномірний денний та нічний ритм. Придбання розподільчих годин завжди вигідно. Акваріум повинен освітлюватися не довше 12 -14 годин на день. Приблизно через три тижні міняйте кожні 14 днів, прим., 20% води. Зберігати у недоступному для дітей та домашніх тварин місці! Якісні товари SERA, а також необхідну інформацію Ви отримаєте лише у спеціалізованих магазинах. Інструкція застосування Sera Floredepot.

Залишити відгук проСубстрат під основний грунт Sera Floredepot для акваріумних рослин - 4.7 кг (03380,01)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки