Sprenger Extra Strong Collar Medium Link СПРЕНГЕР ОШЕЙНИК для собак, середня ланка 4 мм, вороняна неіржавка (SP51641_063_57)

Код товару: 248580603
Sprenger Extra Strong Collar Medium Link СПРЕНГЕР ОШЕЙНИК для собак, середня ланка 4 мм, вороняна неіржавка (SP51641_063_57)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Sprenger SprengerВиробник

Sprenger Extra Strong Medium Link — особливо міцний ривковий нашийник-ланцюжк для собак вагою до 110 кг.

Рекомендується як для повсякденного вигулу, так і для виставок.

Ефективний у навчанні цуценят та дорослих собак, які тягнуть на прогулянці.Нашийник Спренгер повністю виготовлений із воронової неіржавкої сталі.

Являє собою ланцюг із довгастих плоских ланок із двома круглими кільцями на кінцях.

Усі деталі зварні, незнімні.Ланцюг працює як тренувальний ривковий нашийник, коли повідець прикріплений до вільногокільця: під час ривання нашийник починає затягуватися, даючи зрозуміти собаці про небажану поведінку.

Якщо прикріпити повідець до закріпленого кільця, нашийник працюватиме як звичайний прогулянковий.Кожен собака гідний носити нашийник Sprenger!ВАЖНО! Неіржавка сталь містить хром і нікель, тому амуніція з неіржавкої сталі не підходить для собак, які мають алергія на нікель.

Для таких вихованців рекомендується амуніція з гіпоалергенного сплаву куроган, де нікель у складі немає.Також треба враховувати, що чорний колір воронової сталі може витиратися під час експлуатації, надаючи виробу античного вигляду.

У процесі виготовлення залишки гальванічного забарвлення ланцюга очищаються, проте їхня мала частка все ж може потрапити на шерсть.

Тому амуніцію з воронової сталі не рекомендується використовувати для собак із білою і світлою шерстю.Чому варто купити нашийник-ланцюг для собак Sprenger Extra Strong Medium Link:міцний, надійний і зручний в експлуатації;виняткова міцність на розрив — 440 кПа; швидко надівається через голову вихованця; дає власнику повністю й без зусиль контролювати рух собаки на прогулянці під час ривки; підходить для виставок і повсякденного вигулу; виготовлений із неіржавкої сталі преміум'якості, стійкої до іржі та корозії, умов екстремальної вологості, морської води та поверхневих механічних пошкоджень (порізи, подряпини); немає запаху; максимальна вага вихованця — 110 кг; виготовлений зі сталевого вороняного дроту калібру 4 мм; тип ланцюга — середня плоска ланка 2,6х1,8 см; 2 круглі кільця Ø 35х5 мм; рекомендується для собак усіх порід із короткою або середньою довжиною шерсті; німецька якість: виготовлений у Німеччині провідним у світі виробником високоякісних товарів для собак.

Залишити відгук проSprenger Extra Strong Collar Medium Link СПРЕНГЕР ОШЕЙНИК для собак, середня ланка 4 мм, вороняна неіржавка (SP51641_063_57)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки