Sprenger Adjustable Collar with Assembly Chain СПРЕНГЕР РЕГУЛЬОВАНИЙ ОШЕЙНИК із нейлоном для собак, середній (SP51549_003_C7)

Код товару: 248579803
Sprenger Adjustable Collar with Assembly Chain СПРЕНГЕР РЕГУЛЬОВАНИЙ ОШЕЙНИК із нейлоном для собак, середній (SP51549_003_C7)
  • 1 185,60 кешбек 14,82
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Sprenger SprengerВиробник

Sprenger Adjustable Collar with Assembly Chain — регульований нашийник для собак, виготовлений із комбінації ланцюга з неіржавкої сталі та нейлонової стрічки.

Таке поєднання матеріалів формує привабливий дизайн, забезпечує ідеальну посадку амуніції й дає змогу без проблем регулювати довжину нашийника в межах 5 см.Швидке надягання і зняття нашийника забезпечує зручний замок із неіржавкої сталі Clic-Lock.

На застібці вставлено сталеве D-кільце для кріплення карабіна повідця.Деревники рекомендують цей тип нашийника як перехідний між строгими навчальними та звичайними.Кожен собака гідний носити нашийник Sprenger!ВАЖНО! Неіржавка сталь містить хром і нікель, тому амуніція з неіржавкої сталі не підходить для собак, які мають алергія на нікель.

Для таких вихованців рекомендується амуніція з гіпоалергенного сплаву куроган, де нікель у складі немає.Також треба враховувати, що чорний колір воронової сталі може витиратися під час експлуатації, надаючи виробу античного вигляду.

У процесі виготовлення залишки гальванічного забарвлення ланцюга очищаються, проте їхня мала частка все ж може потрапити на шерсть.

Тому амуніцію з воронової сталі не рекомендується використовувати для собак із білою і світлою шерстю.Чому варто купити нашийник для собак Sprenger Adjustable:міцний, надійний і зручний в експлуатації;має привабливий дизайн завдяки поєднанню різних матеріалів: неіржавкої сталі та нейлону; швидко надівається і знімається за допомогою застібки з неіржавкої сталі Clic-Lock, міцність застібки розрахована на ривок до 200 кг; довжина нашийника регулюється пластиковим повзунком, який розташований на вставці з нейлонової стрічки; ланцюг виготовлений із неіржавкої сталі преміум'якості, стійкої до іржі, умов екстремальної вологості та поверхневих механічних пошкоджень (порізи, подряпини); не іржавіє під час купання вихованця в солоній морській воді; немає запаху; максимальна вага собаки — 50 кг; ширина нейлонової стрічки — 2 см; калібр дроту — 3 мм; тип ланки ланцюга — середній; може використовуватися для собак усіх порід.

Залишити відгук проSprenger Adjustable Collar with Assembly Chain СПРЕНГЕР РЕГУЛЬОВАНИЙ ОШЕЙНИК із нейлоном для собак, середній (SP51549_003_C7)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки