Радіотелефон DECT (L36852H2802S301)

Код товару: 252523103
Радіотелефон DECT (L36852H2802S301)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Тип радіозв'язку
  • Час роботи в режимі розмови
  • Час роботи в режимі очікування
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigaset GigasetВиробник

Переконує чіткістю: графічний дисплей з підсвічуванням бурштинового кольору.

Вартий більше, ніж одного погляду: великий матричний дисплей нашого нового A170 сяє з оптимальною читабельністю. Це робить перевірку телефонної книги або списку дзвінків особливо легкою. Дисплей A170 також підсвічується для зручності роботи вдень і вночі.

Легко, і не тільки на око: зручність використання, яка спрощує все.

Надійний бездротовий телефон Gigaset A170 вирізняється доступною ціною та базовими функціями: клавіші з чутливими точками натискання, які роблять набір номера комфортним, і налаштування за принципом "підключи і працюй", що дозволяє використовувати його одразу з коробки. А щоб переконатися, що хороші речі тривають довго: стаціонарний телефон Gigaset A170 може працювати до 18 годин в режимі розмови або до 200 годин в режимі очікування без підзарядки.

Дзвінки завжди під рукою: зручне зберігання даних.

Щоденні дзвінки стали ще зручнішими, адже Gigaset A170 запам'ятовує останні 25 пропущених і прийнятих дзвінків у списку дзвінків. А окремий список викликів зберігає останні 10 введених вами номерів - для швидкого повторного набору. Усі важливі номери завжди будуть під рукою: у телефонній книзі, що входить до комплекту, зручно зберігається до 50 контактів. Це означає, що друзі та рідні завжди будуть на зв'язку, натиснувши лише кілька кнопок.

Завжди до ваших послуг: вся необхідна інформація.

Насолоджуйтеся миттєвим доступом до всієї необхідної інформації протягом дня і при отриманні дзвінків: на дисплеї Gigaset A170 відображається дата, тривалість дзвінка та ідентифікатор абонента. Тож ви завжди будете знати, хто дзвонить, коли телефон задзвонить. Чи знаєте ви, що A170 можна використовувати не тільки для телефонії? Коли вам потрібне надійне нагадування, просто скористайтеся функцією будильника.

Почніть з більшого: додаткові трубки для дому.

Вам потрібен Gigaset A170 на кілька поверхів або для різних кімнат? Немає проблем, у нас є ідеальне рішення: бездротовий телефон Gigaset A170 доступний у вигляді дуету з однією додатковою трубкою.

Ласкаво просимо в екологічний дім: ECO DECT для дзвінків без випромінювання.

Як і всі бездротові телефони Gigaset, Gigaset A170 оснащений екологічно чистою технологією ECO DECT. Це означає, що телефони не випромінюють радіацію в режимі очікування, навіть якщо у вас кілька трубок, якщо базова станція і всі зареєстровані трубки також підтримують ECO DECT. Під час телефонної розмови потужність випромінювання автоматично регулюється відповідно до відстані між базовою станцією та слухавкою. Чим менша відстань до базової станції, тим менше випромінювання. Для максимальної дальності дії DECT режим ECO DECT можна вимкнути в будь-який момент.

Пам'ять про дзвінки: зручне зберігання даних.

Щоденні дзвінки стали ще зручнішими, адже Gigaset A170 запам'ятовує останні 25 пропущених і прийнятих дзвінків у списку дзвінків. А окремий список викликів зберігає останні 10 введених вами номерів - для швидкого повторного набору. Усі важливі номери завжди будуть у вас під рукою: телефонна книга, що входить до комплекту поставки, зручна в користуванні.

Залишити відгук проРадіотелефон DECT (L36852H2802S301)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки