Пульсоксиметр Optima LK87-N Blue + батарейки (LK87-N-BLU2)

Код товару: 259274503
Пульсоксиметр Optima LK87-N Blue + батарейки (LK87-N-BLU2)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Новинка
590 кешбек 7,38
Новинка
1 350 кешбек 16,88
Новинка
1 080 кешбек 13,50
Новинка
760 кешбек 9,50
Новинка
1 090 кешбек 13,63
Новинка
850 кешбек 10,63
Новинка
530 кешбек 6,63
Новинка
1 090 кешбек 13,63

Характеристики

  • Кількість режимів контрасту
  • 2
  • Діапазон вимірювань сатурації (SpO2)
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Optima OptimaВиробник

Пульсоксиметр Optima Pulse Oximeter LK87 — це пристрій, який визначає рівень насичення крові киснем. Принадність пульсоксиметра в тому, що він дуже простий у використанні, датчик схожий на прищіпку, яка одягається на палець і за 10-20 секунд показує рівень кисню й пульс.

Тільки краще виконати такі умови: бути в спокійному стані сидіти вимірювати впродовж 3-4 хвилин (найраніші показники бувають нестійкими).

Зазвичай визначається приблизне середнє значення насичення за цей час. Основний параметр, який визначає пульсоксиметр — це насичення (або сатурація) крові киснем.

У складі червоних кров’яних клітин (еритроцитів) є білок гемоглобін, який переносить кисень. Якщо пульсоксиметр показує 96%, це означає, що 96% гемоглобіну переносить кисень, а 4% — ні. У здорової людини цей показник, найімовірніше, буде 95% і вищий.

Зазвичай це говорить про те, що тканини організму не страждають від нестачі кисню й наші легені досить ефективно «передають» кисень у кров. Низькі показники можуть бути взагалі не пов’язані зі здоров’ям. Ось деякі можливі причини: Холодний палець.

Не завжди за допомогою пульсоксиметра можна визначити пульсову хвилю й насичення киснем у разі поганого кровопостачання пальця, що, власне, і трапляється на холоді. Лак, особливо темний лак на нігті, або накладні нігті.

Крім очевидного — зняти лак — можна трохи почекати: іноді лак просто уповільнює і трохи занижує показники. Батарейки.

Батарейки, що сідають, іноді занижують показники сатурації. Чому потрібен пульсоксиметр? Щоб контролювати зміни свого стану.

У разі ГРВІ, яка протікає як зазвичай, за допомогою пульсоксиметра можна досить рано помітити погіршення стану та повідомити про це лікаря.

Йдеться про постійну сатурацію, нижчу за 92-93% в стані неспання (у сні вона та в нормі може бути нижчою). Щоб допомогти лікарю.

Якщо ви розповісте лікарю про свої скарги, повідомите температуру, пульс і насичення крові киснем, йому легше буде визначити подальшу тактику лікування, навіть під час дистанційної консультації.

Залишити відгук проПульсоксиметр Optima LK87-N Blue + батарейки (LK87-N-BLU2)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки