Сухий корм Landor (Ландор) ADULT ALL BREED FISH & RICE 15 кг для дорослих собак всех порід риба з рисом (8433022859981)

Код товару: 249314003
Сухий корм Landor (Ландор) ADULT ALL BREED FISH & RICE 15 кг для дорослих собак всех порід риба з рисом (8433022859981)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Основні інгредієнти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

LANDOR LANDORВиробник

Adult All Breed Fish & Rice - це сухий повноцінний корм від компанії Landor (Ландор) з рибою і рисом для дорослих собак усіх порід.

Риба - це прекрасне джерело білків, жирів і мікроелементів, головними з яких є жирні кислоти Омега3 - наявність яких в організмі гарантує захист від безлічі захворювань.

Основною перевагою поєднання риби і рису в кормі є здатність не викликати алергію і зберігати у порядку мікрофлору шлунку тварини.

Також, відомо, що при щоденному вживанні корму Adult All Breed Fish & Rice шкіра собаки буде здоровою, а шерсть блискучою.

В цілому, корм зміцнює опорно-руховий апарат, суглоби і зв'язки, а також і імунну систему дорослих собак.

Зупинивши свій вибір на кормі від компанії Landor - ваша собака матиме прекрасний настрій і відмінне самопочуття! Переваги корму: Ідеально підходить для дорослих собак усіх порід Прекрасний смак і високе поїдання продукту 63% в складі належить рибним інгредієнтам У складі тільки натуральні антиоксиданти та інгредієнти категорії HOLISTIC Гіпоалергенний продукт Не містить курку і курячий жир Не містить ГМО та інших шкідливих складових Збалансований вміст Омега 6 і Омега 3 жирних кислот Поліпшення травлення і мікрофлори кишечника Нормалізація обміну речовин і підтримка оптимальної ваги Забезпечення ідеального стану шкіри і шерсті Сприяє зміцненню суглобів і зв'язок Зручна упаковка із слайдером або зіп-локом на всіх фасовках Склад: Дегідрована риба (тунець, лосось, оселедець, анчоус), рис, ячмінь, качиний жир, солодка картопля, олія лососева, натуральний ароматизатор, дріжджі пивні, джерело масляної кислоти, екстракт Юки Шидігера, глюкозамін, хондроїтин, таурин, вітамін С, холіну хлорид, екстракт розмарину, вітамін А, вітамін Д3, вітамін Е, вітамін К, вітамін В12, тіамін, рибофлавін, кальцію пантотенат, ніацин, піридоксин, фолієва кислота, біотин, заліза сульфат, цинк хелат, міді сульфат, марганцю сульфат, калію йодид, натрію селеніт.

Рекомендації по годуванню Вага, кг Кількість у день / г 5-10 90-160 г 10-20 160-280 р 20-30 280-350 г 30-40 350-450 г 40-50 450-520 р 50-60 520-600 р Важливо! У собаки завжди має бути доступ до чистої питної води. Зберігати корм в сухому прохолодному місці. Термін придатності дивіться на упаковці. Виробник: Landor, Elmubas Iberica S. L., Іспанія.

Залишити відгук проСухий корм Landor (Ландор) ADULT ALL BREED FISH & RICE 15 кг для дорослих собак всех порід риба з рисом (8433022859981)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки