Пральна машина Gorenje фронтальна, 8кг, 1400, A+++, 55см, дисплей, інвертор, пара, Wi-Fi, білий (WPNA84ATSWIFI3)

Код товару: 255237403
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Максимальне завантаження білизни
  • Кількість програм прання
  • 15
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gorenje GorenjeВиробник

Все про вашу пральну машину одним натисканням кнопки Спростіть своє життя і отримайте всі можливості керування та перевірки пральної машини через програму на вашому мобільному пристрої.

Дистанційне керування, мобільні оповіщення та замовлення квитків – це функції, які дозволяють вам керувати всіма операціями пральної машини більш плавно та швидко з будь-якого місця. Ефективний віджимання, низьке енергоспоживання та тиха робота Gorenje з гордістю пропонує асортимент пральних машин із потрійним рейтингом А за енергоефективність (рейтинг А), низький рівень шуму та відмінну ефективність віджиму.

Низький рівень шуму цих машин робить їх ідеальним вибором для тих, хто хоче використовувати їх ночами або в інших тихих ситуаціях, не турбуючи оточуючих.

Наше прагнення до високої продуктивності та ефективності відображено у наших передових технологіях, включаючи інноваційний двигун Inverter PowerDrive, який зменшує вібрацію, шум та споживання енергії.

Крім того, наша вдосконалена система віджиму гарантує, що ваш одяг буде рівномірно віджатий і з меншою кількістю складок. 100% безпека захищає ваш будинок від затоплення Завдяки системі безпеки TotalAquaStop пральну машину можна безпечно експлуатувати вночі або навіть у вашу відсутність зі 100% захистом від протікання води в машині та трубі.

При протіканні система TotalAquaStop автоматично перекриває подачу води та повністю захищає ваш будинок від затоплення зі 100% безпекою. Глибоко очищені та гладкі речі без ополіскувача Забудьте про кондиціонер для білизни! Додаткова обробка парою наприкінці обраної програми значно зменшує кількість складок, неприємних запахів та бактерій.

Ваш одяг буде ретельно очищеним, без складок і м'яким. Потужний, але тихий двигун Цей тихий, але дуже ефективний двигун був розроблений, щоб забезпечити тривалий термін служби вашої пральної машини та економити енергію при кожному пранні. Не турбуйтеся про забуту білизну Завдяки функції StopAddGo можна легко перервати цикл прання на початковій фазі, щоб додати або вийняти білизну.

Залишити відгук проПральна машина Gorenje фронтальна, 8кг, 1400, A+++, 55см, дисплей, інвертор, пара, Wi-Fi, білий (WPNA84ATSWIFI3)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки