uk ru

Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617)

Код товару: 262600703
Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617)
Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617) - Прев'ю фото №1
Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617) - Прев'ю фото №2
Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617) - Прев'ю фото №3
Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617) - Прев'ю фото №4
Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617) - Прев'ю фото №5
Повідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617) - Прев'ю фото №6
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Ferplast FerplastВиробник

Sport Reflex Matic G - світловідбиваючий поводок для собак, виготовлений з міцного нейлонового шнура, оригінальний і водночас функціональний.

Спортивні поводки виготовлені з такою ж ретельністю, як і завжди, а також з особливою увагою до комфорту та безпеки вашого чотирилапого друга: фактично, світловідбиваючі шви забезпечують хорошу видимість навіть увечері та вночі, а ручка забезпечує ефективну контроль над вашим вихованцем і міцний і надійний хват.

Усі світловідбивачі в лінійці Sport Reflex Matic мають механізм кріплення з автоматичним і магнітним гачком Matic: легкий і водночас міцний, гачок виготовлений зі спеціального інженерного пластику; завдяки сталевим штифтам вони забезпечують ідеальне зчеплення, коли ваша собака тягне.

Нарешті, він є надзвичайно безпечним, але має систему, яка дозволяє відкривати його за допомогою двох кнопок, щоб уникнути випадкового відпускання.

Гачок поєднує в собі максимальну безпеку та легкість у використанні, завдяки чому він швидко застібається та відстібається від нашийника/ремня за допомогою магнітного механізму.

Гачок U дуже практичний і простий: по-перше, вам потрібно просто натиснути дві кнопки одночасно, щоб відкрити його, а потім підійти до кільця на нашийнику/шлейці вашої собаки, щоб активувати автоматичне застібання гачка.

Щоб відстібнути його від нашийника або шлейки, достатньо ще раз натиснути дві кнопки.

Подумайте про те, наскільки це зручно: наприклад, навіть якщо ви тримаєте сумки для покупок однією рукою або розмовляєте по телефону, ви можете закріпити або розстібнути шнурок на нашийнику або ремені, використовуючи іншу руку, швидко й просто рух.

На поводках Sport Reflex Matic G13/60 і G13/120 ви знайдете середній гачок, який підходить для маленьких і середніх собак вагою до 30 кг, і вони можуть витримувати силу тяги до 120 кг. .

Не поспішайте вибрати найбільш підходящий з наявних: довжина варіюється від 60 до 120 см, а окружність шнура становить 13 мм.

У лінійку Sport Reflex також входять тренувальні поводки, які також мають автоматичний гачок, а також нашийники: всі вони ідеально поєднуються один з одним, що дозволяє мати бездоганний total look у будь-який момент! Повідок для собак будь-якого розміру Виготовлений з міцного нейлонового шнура Світловідбиваючі шви, що робить його помітним у вечірній або нічний час Інноваційний автоматичний гачок з магнітним механізмом, можна застібати/відстібати від нашийника або шлейки Забезпечує міцний і зручний хват, безпечний і ефективний контроль Вашої собаки Виготовлено з міцних високоякісних матеріалів Різні розміри на вибір залежно від розміру Вашої собаки Довжина поводка: 60 ​​або 120 см Ширина поводка: 13 мм Доступний з відповідними нашийниками або тренувальними поводками того ж асортименту Sport Reflex Hook міцної конструкції пластикові, середнього розміру: Sport Reflex Matic G13/60 і Sport Reflex Matic G13/120 із середнім гачком для собак вагою до 30 кг Є відповідні нашийники в тому ж асортименті.
U liniyku Sport Reflex takozh vkhody

Залишити відгук проПовідець для собак Ferplast SPORT REFLEX MATIC G13 / 60 (FR75375617)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки