PetSafe Standard Remote Trainer ПЕТСЕЙФ СТАНДАРТ ТРЕНЕР електронний ошейник для собак, до 900 м (PDT19-16125)
PetSafe Standard Remote Trainer ПЕТСЕЙФ СТАНДАРТ ТРЕНЕР електронний ошейник для собак, до 900 м (PDT19-16125) - Прев'ю фото №1

PetSafe Standard Remote Trainer ПЕТСЕЙФ СТАНДАРТ ТРЕНЕР електронний ошейник для собак, до 900 м (PDT19-16125)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Особливості
  • Радіус дії до 900 м
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Coastal CoastalВиробник

PetSafe Standard Remote Trainer - тренувальний нашийник з пультом дистанційного керування, допоможе контролювати небажану поведінку вашого вихованця.

Забезпечує зв'язок власника та собаки в діапазоні 900 метрів, що робить його ідеальним для дому та далеких прогулянок.

Підходить для собак малих та середніх порід вагою понад 3,6 кг та віком не менше 6 місяців. Довжина нашийника регулюється в межах 15-58 см.

Чому варто купити електронний нашийник для собак PetSafe Standard Remote Trainer: радіус дії нашийника – до 900 метрів; пульт дистанційного керування має підсвічування екрану і може керувати двома нашийниками PetSafe на різних собаках; 1 рівень тону (звуковий сигнал), зазвичай використовується як попереджувальний сигнал для наступної вібро або статичної стимуляції, щоб зупинити небажану поведінку.

Як тільки ваш собака пов'язує тон із вібрацією або статичною стимуляцією, у неї з'являється можливість вибрати між продовженням своєї поведінки чи виконанням вашої команди; 1 рівень вібростимуляції; 15 регульованих рівнів статичної стимуляції налаштовуються за допомогою пульта та залежать від темпераменту вашого собаки.

Статична стимуляція неприємна собаки, але цілком безпечна.

У більшості випадків для дресирування достатньо рівнів 1-7, високі рівні 8-15 за замовчуванням заблоковані, див. посібник користувача щодо їх розблокування.

Варто пам'ятати, що при статичній стимуляції ваш собака не повинен видавати будь-яких звуків (вилити) або впадати в паніку.

Якщо це відбувається, ви вибрали занадто високий рівень стимуляції і його необхідно знизити; електронний нашийник підходить для собак вагою 3,6 кг та вище з обхватом шиї до 58 см; корпус електронного нашийника та пульта ДУ водонепроникні; зручна застібка фастекс допомагає швидко надіти та зняти нашийник; батарея повністю заряджається за 4-5 годин; індикатор низького заряду батареї наочно покаже, коли потрібна зарядка.

ВАЖЛИВО! Ніколи не використовуйте тренувальний нашийник, щоб виправити або усунути будь-яку форму агресивної поведінки вашого собаки.

ВАЖЛИВО! Ніколи не пристібайте повідець до тренувального нашийника.

Комплектація: регульований нашийник з водонепроникним покриттям, пульт дистанційного керування з підсвічуванням, довгі та короткі контакти; універсальний зарядний адаптер; Інструкція користувача.

Габаритні розміри упаковки (ШхГхВ): 15x6, 8x21 см.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки