Переноска-контейнер для собак Ferplast ATLAS 60 PROFESSIONAL 91х61х66.5 см (73060021)

Код товару: 249418903
Переноска-контейнер для собак Ferplast ATLAS 60 PROFESSIONAL 91х61х66.5 см (73060021)
  • 6 191 кешбек 77,39
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Максимальна нагрузка
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ferplast FerplastВиробник

Ви збираєтеся в поїздку? Немає проблем! Завдяки перенесенню Atlas Professional ви зможете взяти вашого вихованця з собою, будь це поїздка на поїзді, кораблі, машини і навіть на літаку.

Перенесення Atlas Professional виготовлені у відповідності з вимогами IATA та обладнані необхідними аксесуарами.

Увага: відповідність перерахованим стандартів не є гарантією того, що тварина пустять в літак, рішення про перевезення тваринного або відмову від перевезення завжди приймає авіакомпанія.

Тому, ми рекомендуємо попередньо зв'язатися з авіакомпанією для уточнення вимог.

Всі перенесення для собак цієї лінійки оснащені надійними бічними затискачами і міцною дверкою зі сталі з пластиковим покриттям, висувною ручкою, мискою або корму для води, бічними вентиляційними отворами для циркуляції повітря, нижній дренажної пластиковою панеллю, щоб тварина завжди залишалося сужим, і відділення для аксесуарів.

У комплекті ви також знайдете кілька затискачів для більш надійної фіксації дверки і 8 гвинтів, які кріпляться в бічні отвори перенесення.

З метою відповідності більш суворим вимогам деяких авіакомпаній, зокрема, оснащення переносок більш надійними замками, наші перенесення піддалися рестайлінгу, завдяки яким їх використання стало більш легким і ефективним.

Таким чином, повернувши круглу ручку, активуються чотири точки фіксації, які надійно прикріплюють дверцята до перенесення і запобігають будь-яке випадкове відкриття під час поїздки.

Додатково можна придбати комплект коліс, які кріпляться до нижньої частини перенесення: L145 для Atlas 40, L388 для Atlas 70 і L388B для 50 і 60 Restyling.

Комплект включає в себе: 2 фіксованих колеса і 2 поворотних колеса з гальмом.

Для подорожей на поїзді, літаку, кораблі або машиніВиготовлені у відповідності з вимогами IATAСітка для циркуляції повітряЗручна висувна ручкаБічні фіксатори з блокуваннямДверцята зі сталі з пластиковим покриттям і надійним замком з чотирма точками кріпленняДренажна пластикова панель для сухості в перенесенніГодівниця в комплекті, доступна також в якості додаткового аксесуараЗручне відділення для аксесуарівМаксимальна місткість Atlas 60 Professional: 45 кгВага Нетто Atlas 60: 10,91 кг.

Залишити відгук проПереноска-контейнер для собак Ferplast ATLAS 60 PROFESSIONAL 91х61х66.5 см (73060021)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки