uk ru

Переноска для собак і котів з металевими дверима Moderna Trendy Runner, 50 см х 32 см х 35 см, зелена (5412087019311)

Код товару: 261097903
Переноска для собак і котів з металевими дверима Moderna Trendy Runner, 50 см х 32 см х 35 см, зелена (5412087019311)
Переноска для собак і котів з металевими дверима Moderna Trendy Runner, 50 см х 32 см х 35 см, зелена (5412087019311) - Прев'ю фото №1
  • 1 423 кешбек 17,79
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Moderna ModernaВиробник

Подорож із домашнім улюбленцем може стати проблематичною, якщо ви не подбали купити спеціальну переноску для тварин. Модель Moderna Trendy Runner в розкішному дизайні гарантує тварині зручне транспортування, а вам – впевненість, що ваша тварина перебуває в повній безпеці.

Переноска Moderna Trendy Runner розрахована на домашніх тварин вагою до 5 кг, тому підійде для котів, собак міні порід і цуценят. Вхід, огороджений металевою міцною решіткою, посилений спеціальним пружинним замком, тому ймовірність втечі улюбленця або його травми повністю виключена.

Модель легко збирається та розбирається за необхідності. Глянцевий пластик преміум-класу має статусний глибокий чорний колір і гарантує міцність виробу та кріпильних деталей за умови забезпечення мінімальної маси виробу. Складана прогумована ручка має зручну ергономічну форму, «не ріже» руку.

У приміщенні ви можете зняти дверцята, покласти всередину м’яку підстилку і запропонувати переноску коту як спальне місце або будиночок для ігор. Ваш улюбленець гідно оцінить її комфорт і місткі габарити та водночас звикне до неї перед подорожжю.

ВАЖЛИВО! Переноска Moderna Trendy Runner відповідає основним нормам перевезення тварин (металева решітка із пружинним замком, вентиляційні прорізи з 3-х сторін, відсутність всередині гострих кутів, міцний пластик). Проте якщо ви бажаєте використовувати цю модель переноски для транспортування улюбленця літаком, обов’язково уточніть у авіакомпанії актуальні вимоги до контейнерів для тварин на час запланованої поїздки. Правила перевезення домашніх тварин IATA регулярно змінюються. Обирайте переноску, в якій улюбленцю буде комфортно, а також зручно встати, лягти і повернутися.

Чому варто купити переноску для котів Moderna Trendy Runner:

Залишити відгук проПереноска для собак і котів з металевими дверима Moderna Trendy Runner, 50 см х 32 см х 35 см, зелена (5412087019311)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки