Nutri-Vet Multi-Vite Нутри-Вет МУЛЬТИ-ВІТ мультивітаміни для собак, жувальні таблетки 60 табл. (00215)

Код товару: 249938903
Nutri-Vet Multi-Vite Нутри-Вет МУЛЬТИ-ВІТ мультивітаміни для собак, жувальні таблетки 60 табл. (00215)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Nutri-VetВиробник

Вітаміни для собак Нутрі-Вет МУЛЬТИ-ВІТ насичують організм тварини широким спектром мікроелементів для забезпечення його здоров'я і життєвої сили.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ: Вітамін А необхідний для нормального стану шкіри і слизових оболонок, допомагає підтримувати стійкість до різних інфекцій.Вітамін D необхідний для правильного засвоєння кальцію і фосфору.Вітамін Е – потужний антиоксидант, що впливає на здоров'я шкіри, бере участь у жировому, білковому і вуглеводному обмінах організму, захищає клітини від дії вільних радикалів.Вітамін С – служить для здоров'я суглобів, серцево-судинної системи, повноцінного зору і міцного імунітету.Цинк, магній, марганець і мідь – життєво важливі мінерали, що мають велике значення в забезпеченні багатьох біологічних процесів в організмі.Тіамін (вітамін В1) необхідний для нормальної роботи травної і нервової систем.Рибофлавін (вітамін В2) відіграє важливу роль у процесі отримання енергії з вуглеводів, жирів і білків, а також для підтримки цілісності еритроцитів.Нікотинова кислота (вітамін B3) – для нормальної роботи нервової системи і мозку, сприяє отриманню енергії з білків, жирів і вуглеводів в процесі метаболізму.Піридоксин (вітамін В6) допомагає синтезувати білок в тканинах і бере участь у метаболізмі жирів.Вітамін В12 бере участь у формуванні червоних кров'яних клітин і роботі серцево-судинної системи. Форма випуску: 60 таблеток, 120 таблеток.

Залишити відгук проNutri-Vet Multi-Vite Нутри-Вет МУЛЬТИ-ВІТ мультивітаміни для собак, жувальні таблетки 60 табл. (00215)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки