Нашийник протипаразитний AnimAll VetLine для собак, люмінесцентний 70 см, білий (114999)

Код товару: 250166903
Нашийник протипаразитний AnimAll VetLine для собак, люмінесцентний 70 см, білий (114999)
  • 191 кешбек 2,39
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AnimAll AnimAllВиробник

Ефективний для собак (віком від 7 тижнів) та котів (віком від 10 тижнів) впродовж 7 місяців.Вбиває бліхВбиває волосоідівВідлякує та вбиває кліщівВідлякує і знижує німф та личинок кліщівЗнищує яйця і личинки бліх у навколишньому середовищіТількі 5% бліх живуть безпосередньо в шерсті собак і котів.

95% бліх живуть в середовищі навколо домашньої тварини.Animall Vetline нашийник вбиває бліх на всіх стадіях їх розвитку, таким чином різко зменшуючи їх популяцію у вашій квартирі.Animall Vetline протипаразитарний нашийник оптимально комбінує відлякуючу дію і швидке знищення ектопаразитів - найбільш ефективний спосіб зниження ризику передачі трансмісивних захворювань.СкладОдин нашийник містить діючі речовини:Імідаклоприд - 10%Флуметрин — 4,5%Фармакогологічні властивості:ATCvet QP53, ектопаразициди, інсектоциди і репеленти (QP53AC55, флуметрин, комбінацїї)Фармацефтична дія нашийника зумовлена властивостями діючих речовин: імідаклоприду та флуметрину.ФлуметринЕктопаразитициди синтетичної групи піретроїдів з високою акарицидну активністю.

Синтетичні піретроїди взаємодіють з натрієвими канальцами мембран нервових клітин, в результаті чого відбувається деполяризації нервових закінчень, що призводить до загибелі паразита.

Флуметрин не проявляє антихолінестеразні активності.Полімерна стрічка нашийника забезпечує постійне і повільне виділення діючих речовин в стабільній концентрації діючих речовин з нашийника на шерсть тварин.

Таким чином акарицидна та інсектицидні концентрація діючих речовин на вовняного покрову тварин стабільна протягом ефективності нашийника.Нашийник добре переноситься тваринами, не володіє місцево-подразнюючої дії.Застосування:Профілактика і лікування собак і кішок при ураженні: блохами (Ctenocephalides felis, С t.

Canis, Pulex irritans), вошами (Linognathus setosus), волосоїдів (Trichodectes canis, Felicola subrostratus) і паразітоформние кліщі (Ixodes spp., Hyalomma spp.

, Dermacentor spp., Haemaphysalis spp., Rhipicephalus spp., Boophilus calcaratus).Можна застосовувати як один із засобів при лікуванні алергічного блошиного дерматиту.Дозування:Для зовнішнього застосування.

Один нашийник розрахований тільки для однієї тварини.Відкривають упаковку з нашийником, розгортають його закріплюють вільно навколо шиї собаки або кота таким чином, щоб між шиєю і нашийником залишався невеликий проміжок (в 2 пальця), потім закривають пряжкою.

Нашийник повинен бути вільним на шиї і не стримувати зростання тварини.Довжина нашийника регулюється в залежності від розміру тварини.

Постійне використання нашийника забезпечує захист тварини від ектопаразитів протягом 7 місяців.При зниженні ефективності дії нашийника його слід замінити на новий.

Перед купанням тварин нашийник бажано знімати, так як значне зволоження вовни і шкіри тварин (дощ, купання, плавання) знижують ефективність нашийника.Протипоказання:Не застосовувати препарат хворим і ослабленим тваринам! Не застосовувати тваринам з відомою гіперчутливістю до складових препарату! Не застосовувати цуценятам до 7 тижнів, кошенятам - до 10 тижнів! Не застосовувати самкам в період вагітності і лактації!Застереження:Відкривати упаковку з нашийником безпосередньо перед використанням.

При підвищеній індивідуальній чутливості власника тварини до діючих речовин, при наявності на руках подряпин і пошкоджень шкіри слід користуватися гумовими рукавичками.Після маніпуляцій з нашийником слід ретельно вимити руки теплою водою з милом.

Іноді у тварин при гіперчутливості до імідаклоприд або флуметрин при застосуванні нашийника може виникати подразнення шкіри.

У таких випадках застосування нашийника припиняють.Форма випуску:Нашийник герметично упакований в полімерній плівці і вкладений в картонну коробку.

Для середніх та великих порід собак - нашийник довжиною 70 см.Зберігання:Зберігати нашийник в закритій упаковці в сухому недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів і кормів при температурі від 0 до 25 град С.

Залишити відгук проНашийник протипаразитний AnimAll VetLine для собак, люмінесцентний 70 см, білий (114999)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки