Моторизована камера AVer PTC320UNV2 з NDI (61S9140000AE)

Код товару: 253772503
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Роздільна здатність камери
  • Швидкість і кути повороту
  • Мінімальна освітленість в приміщенні
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

AVer AVerВиробник

Повноцінна підтримка протоколу NDI HX2 для більш широкого охоплення

Камери PTC320UNV2 відповідають найсуворішим стандартам NDI (Network Device Interface), забезпечуючи мінімальну затримку при дистанційному керуванні камерою, перемиканні та потоковій передачі – і все це через IP-з'єднання. Це спрощує та прискорює процес організації прямих трансляцій, і користувачі можуть транслювати свій контент на велику аудиторію без складного та дорогого обладнання. Проектуйте ефективні та гнучкі робочі процеси на основі IP-мереж за власним бажанням.

Вихідна роздільна здатність до 4K

Камера PTC320UNV2 з роздільною здатністю 4K виконує надточне автоматичне відстеження. Камера PTC320UNV2 оснащена датчиком зображень Sony, який забезпечує справді вражаючу якість відео у кожному кадрі, записаному вами.

21-кратне оптичне збільшення та 12-кратне цифрове збільшення

Загальне збільшення камери PTC320UNV2 досягає неймовірного 252-кратного значення (21-кратне оптичне збільшення та 12-кратне цифрове збільшення). Функція збільшення працює навіть при панорамуванні та нахилі камери, що дозволяє виділяти об'єкти та швидко змінювати кут зйомки. Ваш відеопотік буде більш чітким і більш керованим завдяки неперевершеним характеристикам PTZ-камери PTC320UNV2.

Інтелектуальне виявлення людини

Представляємо вам найсучасніший інструмент ШІ від AVer - "Виявлення людини". За допомогою цієї високоточної функції обробки зображень камера PTC320UNV2 здатна легко виявляти та записувати форми людської фігури та рухомі об'єкти за лічені секунди. Ви ніколи не пропустите об'єкт відстеження.

Натиснути та відстежити

Користувач камери PTC320UNV2 може просто клацнути на об'єкті, щоб швидко налаштувати кут зйомки та почати його точне відстеження, що гарантує миттєве перенаправлення фокусу камери. Цією функцією можна зручно керувати як за допомогою пульта дистанційного керування, так і через інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс.

Режим доповідача

Відстежуйте виступаючого у будь-якому місці залу за допомогою «Режиму доповідача». Ця функція дає доповідачам можливість зійти зі сцени та взаємодіяти з аудиторією, при цьому камера постійно відстежуватиме їх. Фокус камери залишається на об'єкті, навіть якщо на шляху проходження інших людей або об'єктів.

Режим виділення зони

Режим виділення зони розширює можливості зйомки матеріалів (контенту) за допомогою кількох дисплеїв. Ви можете створити до чотирьох Зон контенту, щоб мати можливість постійного знімання матеріалів, що відображаються на дисплеї, а не рухів доповідача.

Гібридний режим

Гібридний режим забезпечує максимальну свободу рухів для промовців. Заздалегідь задайте ефективні області для функції відстеження зон, і, як тільки ви входите в ці зони, камера починає відстежувати вас, разом з презентацією. При виході з таких зон знову вмикається Режим доповідача.

Залишити відгук проМоторизована камера AVer PTC320UNV2 з NDI (61S9140000AE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки