uk ru

Moderna Trendy Runner Maasai Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями 50х32х34,5 см (T150027BE)

Код товару: 250852503
Moderna Trendy Runner Maasai Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями 50х32х34,5 см (T150027BE)
Moderna Trendy Runner Maasai Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями 50х32х34,5 см (T150027BE) - Прев'ю фото №1
  • 999 кешбек 12,49
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Moderna ModernaВиробник

Зручна і легка пластикова переноска для котів Moderna Trendy Runner в дизайні Масаї здатна виручити вас у разі необхідності подорожі з домашнім вихованцем.

Модель гарантує поїздку з мінімальним стресом і повною безпекою для кота, а також виключить ймовірність раптової втечі тварини.

Переноска призначена для котів вагою не більше 5 кг Є плюси і для власника: модель проста в збірці і відході, максимально полегшена по вазі, має зручну прогумовану ручку ергономічної форми, що дозволяє довго і з комфортом нести перенесення з котом в руках.

Перенесення можна використовувати в приміщенні в якості спального місця для кота або компактного будиночки для ігор.

Основні переваги перенесення для котів Moderna Trendy Cat Maasai: розбірна конструкція з набором замків, засувок, розташованих по периметру для надійної фіксації; місткі габарити при мінімальній масі виробу; складна ергономічна прогумована ручка; широкі вентиляційні отвори по периметру для забезпечення відмінної циркуляції повітря усередині перенесення, плюс організація гарного огляду і освітлення для тварини; вхідна захисна прозора пластикова решітка забезпечує вашому вихованцеві відмінний огляд, вона закривається зверху і знизу і відкривається тільки назовні; модель виготовлена з високоякісного гладкого пластику, який прекрасно протистоїть сколів і подряпин, легко чиститься; принт на бічних стінках нанесений за допомогою технології IML, тому малюнок залишається яскравим і барвистим, не вигорає на сонці і не стирається при чищенні. Габаритні розміри (ШхГхВ): 30,4х49,4х32,2 див. Країна-виробник: Бельгія.

Залишити відгук проModerna Trendy Runner Maasai Модерну Тренди Раннер Переноска для котів c пластиковими дверцями 50х32х34,5 см (T150027BE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки