uk ru

Moderna Gateway Giant МОДЕРНА ГЕЙТВЕЙ ГІГАНТ транспортний бокс із замком IATA для собак вагою до 40 кг Чорний (SPBQ760413)

Код товару: 249417703
Moderna Gateway Giant МОДЕРНА ГЕЙТВЕЙ ГІГАНТ транспортний бокс із замком IATA для собак вагою до 40 кг Чорний (SPBQ760413)
Moderna Gateway Giant МОДЕРНА ГЕЙТВЕЙ ГІГАНТ транспортний бокс із замком IATA для собак вагою до 40 кг Чорний (SPBQ760413) - Прев'ю фото №1
  • 7 850 7 457,50 кешбек 93,23
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Moderna ModernaВиробник

Хочете безпечно літати на літаку зі своїм собакою? Шукаєте міцну транспортувальну карту, що відповідає вимогам IATA? Зручний транспортний бокс Moderna Gateway Giant виручить вас у разі потреби подорожі з хатнім вихованцем, водночас він максимально відповідає міжнародним нормам перевезень тварин IATA у багажних відділеннях літаків та іншому транспорті.

Модерна Гейтвей Гігант гарантує поїздку з мінімальним стресом і повною безпекою для собак вагою не більш ніж 40 кг.Жорстка конструкція корпусу виготовлена з міцного пластику, на 98% складається з переробленої сировини.

Корпус збирається з двох ідентичних частин за допомогою застібок, з'єднання фіксується металевими болтами з гайками (кріпеж входить до комплекту).

Всі кути всередині боксу широко заокруглені для безпеки.

У кришці боксу є множинні вентиляційні отвори, розташовані на 3 бічних сторонах периметром і забезпечують чудовий приплив повітря всередину боксу, а також задовольняють вимоги IATA про 4-стороння вентиляції.

Отвори спеціально зроблені не надто великими, щоб ваш вихованець не міг просунути в них ніс або лапу та поранитися під час транспортування.Внутрішня центральна частина дна транспортного боксу Модерна Гейтвей Гігант трохи піднята та виготовлена зі спеціальним рельєфом, який перешкоджає ковзанню лап собаки.

Поглиблення дна біля дверцят і задньої стінки забезпечують захист від протікання й допомагають забезпечити сухість вашого вихованця під час тривалої подорожі.Фронтальні двері огорожі сталевою решіткою, на якій встановлений металевий пружинний замок, що повністю унеможливлює випадкове відкриття.

Двері можна встановлювати з правим або лівим відкриттям.

У центрі решітки зверху та знизу є широкі пази, які слугують для надання додаткової жорсткості та безпеки конструкції.

Під час зачиняння дверей необхідно, щоб ці частини решітки поєдналися з відповідними «поличками» на корпусі та зафіксувалися за обмежувачами.

Це додатковий рівень безпеки від тиску ззовні, який не дасть змогу решітці в разі можливого удару травмувати собаку, закриту всередині боксу.Варто зазначити, що виробник позиціює Moderna Gateway Giant саме як транспортний бокс для собак, а не як переноску для вихованця. Вага боксу в складці становить 12 кг.

Для зручності транспортування боксу є 2 пари вбудованих ручок, розташовані з протилежних боків корпусу по лінії збирання верхньої та нижньої частини, а також пара знімних роликових коліс, які монтуються в спеціальні пази на дні.

Коліщатко тільки 1 пара та розташовуються вони під задньою стінкою.

Зверху та знизу дверей на корпусі передбачені ручки для переміщення й коригування положення боксу в стаціонарному стані.У приміщенні ви можете зняти дверцята, покласти всередину м'яку підстилку та надати боксу собаці як спального місця, щоб вихованець міг звикнути до нього як мінімум за 8 тижнів до подорожі.ВАЖНО! Обов'язково уточніть у авіакомпанії актуальні вимоги до контейнерів для тварин на час планованої поїздки.

Правила перевезення хатніх тварин IATA регулярно змінюються.

Вибирайте переноску, у якій улюбленцю буде комфортно, а також зручно встати, лягти та повернутися.Чому варто купити транспортний бокс для собак Moderna Gateway Giant:відповідає вимогам IATA для транспортування тварин у літаках та іншому транспорті;має місткі габарити, щоб вашому вихованцю було комфортно; просто збирається і розбирається за потреби; вбудовані бічні та фронтальні ручки, а також пара знімних роликових коліс для переміщення й маневрування; 3-сторонні вентиляційні отвори для циркуляції повітря, кращого огляду та освітлення; вхідна оградна металева решітка з пружинним замком і металевими фіксаторами вгорі та внизу; на 98% виготовлений із переробленого пластику преміумкласу для тривалого використання; гладкий пластик стійкий до механічних пошкоджень і гострих кігтів вашого вихованця, легко миється, не вбирає сторонні запахи, екологічно безпечний (не містить бісфенолу А), гарантує міцність корпусу та кріпильних деталей; ергономічний дизайн з округленими кутами для безпеки собаки та легкого догляду; безшовне дно з протиковзним рельєфом і захистом від протікань; на решітку можна прикріпити навісну годівницю та поїлку; на зовнішній частині корпусу передбачено місце для наклейок і сертифікатів за вимогами компанії-перевізника; підходить для транспортування цуценят і собак вагою до 40 кг.Країна-виробник: Бельгія.

Залишити відгук проModerna Gateway Giant МОДЕРНА ГЕЙТВЕЙ ГІГАНТ транспортний бокс із замком IATA для собак вагою до 40 кг Чорний (SPBQ760413)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки