Mervue Diagel Dogs Харчова добавка Діогель для собак великих порід 4х20 г. (CYC03344-03525)

Код товару: 254730003
Mervue Diagel Dogs Харчова добавка Діогель для собак великих порід 4х20 г. (CYC03344-03525)
  • 948 кешбек 11,85
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Mervue LaboratoriesВиробник

Mervue Diagel Dogs Харчова добавка Діогель для собак великих порід Діагель — це додатковий дієтичний корм, розроблений ветеринарами для зниження гострої кишкової мальабсорбції, який треба давати в період відновлення після гострої діареї.

Діагель також можна використовувати для розм'якшення калу під час запорів у собак середніх і великих порід.

Як працює подорожник: Закреп: у випадках закрепу слизовий ефект подорожника допомагає розм'якшити фекалії, а також збільшити об'єм і масу фекалій, викликаючи розтягнення кишківника.

У відповідь на розтяг починається перистальтика кишківника, щоб полегшити закреп Діарея: подорожник у кишковому тракті поглинає надлишок води, утворюючи слиз, що допомагає зменшити вміст рідини в фекаліях і покращує консистенцію стільця, зменшує поклики та полегшує діарею Електроліти: Доповнення до лушпиння подорожника, Diagel також містить електроліти та глюкозу.

Електроліти входять, щоб допомогти відновити порушення електролітного балансу після діареї, а глюкоза увімкнена як швидке, легко використовуване джерело енергії.

Діагель відновлює природний стілець способом: Поглинаючи воду та живлячись у формі гелю, Діагель розм'якшує затверділі фекалії та сприяє нормальній роботі кишківника Під час згодовування в сухому вигляді Diagel поглинає кишкову рідину, покращуючи консистенцію фекалій, зменшуючи позиви та зменшуючи кількість епізодів діареї СкладШовка подорожника, моногідрат декстрози, бікарбонат натрію, хлорид натрію, хлорид калію, гідроксид магнію.

Технологічні домішки (мг/кг): емульгатори, консерванти: антизлежальний агент (перешкоджувальний сліпання), поживні речовини та домішки (мг/кг): Вітаміни — рибофлавін (3а825ii) 750 мг, пантотенат кальцію (344841) 750 мг, нікотинамід (3а315) 300 мг, тіамін (3а820) 250 мг, піридоксину гідрохлорид (3a831) 250 мг.Гарантований аналізпротеины2,4 %жири1,0 %зола20,0 %клітковина1,9 %калорійність2497 ккал/1кгнатрій4,6 %калій1,4 % Норми годівліПродукт призначений тільки для періодичного або додаткового харчування.

Якщо ваш вихованець вагітний або годує грудьми, проконсультуйтеся з ветеринаром щодо можливого застосування препарату.

Якщо симптоми зберігаються, зверніться до ветеринара.Розмір вихованцяВагаДобова дозаСобаки середніх порід20-30 кг3 пакетика (60 гр)Собаки великих порід>30 кг4 пакетика (80 гр).

Залишити відгук проMervue Diagel Dogs Харчова добавка Діогель для собак великих порід 4х20 г. (CYC03344-03525)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки