uk ru

Масло лосося AnimAll VetLine, 100 мл (145509)

Код товару: 250408703
Масло лосося AnimAll VetLine, 100 мл (145509)
Масло лосося AnimAll VetLine, 100 мл (145509) - Прев'ю фото №1
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник NoName NoNameВиробник

Масло лосося AnimAll VetLineЩоденне вживання масла лосося допоможе зберегти здоров’я, бездоганний зовнішній вигляд і дозволить тварині бути завжди у відмінній фізичній формі.Масло лосося є джерелом життєво необхідних поліненасичених жирних кислот Омега-6 і Омега-3, які в організмі самостійно не синтезуються, а також вітамінів, брому, йоду, органічних сполук сірки і фосфору.

Засіб сприяє здоровому розвитку молодих тварин, підтримує роботу серцево-судинної системи, зміцнює імунну систему, регулює обмін речовин, сприяє зниженню ризиків розвитку злоякісних захворювань, попереджає розвиток алергії, астми, зменшує запальні процеси, зменшує біль і збільшує рухливість суглобів при артриті.

Також масло лосося допомагає зберегти і підтримати здоров’я кісток та зубів, сприяє загоєнню ран, покращенню зору та стану шерсті, шкіри і слизових оболонок, має антиоксидантні властивості.СкладМасло лосося атлантичного, екстракт розмарину, вітаміни А, D, Е.ДозуванняМасло можна додавати в їжу або давати окремо.

Вводити поступово, починаючи з 1/2 дози від рекомендованої. За тиждень довести до норми. Тривалість застосування 2-4 тижні.

При необхідності повторювати 2-3 рази на рік.Вага твариниДобова дозаКоти до 5 кг1 натисканняКоти 5 - 8 кг2 натисканняКоти більше 8 кг3 натисканняСобаки до 5 кг1 натисканняСобаки 5-15 кг2 - 3 натисканняСобаки 15-25 кг4 - 5 натисканьСобаки 25-40 кг6-7 натисканьСобаки більше 40 кг8 - 12 натисканьЗастереженняПри вживанні засобу можливе послаблення стулу у тварин.

При надмірному послабленні стулу прийом масла припинити.Не застосовувати при індивідуальній чутливості до компонентів засобу.ЗберіганняЗакриту упаковку зберігати в темному місці при температурі від 5 до 25°C і відносній вологості не вище 85%.Розкриту упаковку зберігати при температурі від 2 до 6°С.Допускається незначне випадіння осаду.Термін придатностіУ закритій упаковці - 12 місяців.Після відкриття упаковки - 6 місяців.

Залишити відгук проМасло лосося AnimAll VetLine, 100 мл (145509)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки